Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de párszor véletlenül lefeküdtem egy haverommal. Hogy mondjam el a barátomnak úgy hogy ne nézzen r. bancnak?
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 09:58
1/29 anonim válasza:
Hogy lehet véletlenül lefeküdni valakivel??? :)
2/29 anonim válasza:
Ugyan már, kamukérdéshez rendes kamukifejtés jár, így még megbotránkoztatni sem sikerül az embereket.
3/29 anonim válasza:
Na most véletlenül hogy lehet lefeküdni a haveroddal?
Meg főleg többször is. ha ezt elmondod tuti rib.ancnak tart majd, mint ahogy mindenki más is, aki ezt olvassa rólad
4/29 anonim válasza:
Kedvesem, r.bi vagy, ezen nem tudsz szépíteni.
Olyan nincs, hogy véletlenül lefekszik az ember valakivel. Véletlenül, maximum a lábára lép vagy leönti kávéval, olyat még nem láttam, hogy valaki véletlenül bekapja a másik farkát, vagy véletlenül belül/belesik a másik farkába.
Mondd el őszintén, hogy mit tettél és viseld a következményeket.
Ja, és növessz új gerincet, a régi véletlenül kieshetett valahol...
5/29 anonim válasza:
Leszel a haverom? Ja, inkább ne. Még a végén megcsalnál a barátoddal:D
6/29 anonim válasza:
Érdekes. 38 éves vagyok, sosem sikerült, még piásan sem lefeküdni "véletlenül" senkivel, pedig egy vérmes nő vagyok!
7/29 anonim válasza:
Mondd el neki, majd meglátjuk mi lesz. Ha nem hagy el, de valószínűleg elfog akkor menj el nemi beteg gondozóba, hogy nem-e kaptál el valamit, főleg hogyha utána a barátoddal akarod csinálni.
8/29 anonim válasza:
Véletlenül lefeküdni valakivel :-D :-D Szakadok ... Megbotlottál a haverod meg ott feküdt álló farokkal és pont úgy estél rá, hogy a puncidba csúszott? Vagy, hogy kell ezt elképzelni?
9/29 anonim válasza:
Kérdés: hogy lehet valakivel véletlen lefeküdni? O.O
10/29 anonim válasza:
Már bocsi, kedves kérdező. De áruld már el nekem, hogy a viharba lehet " Véletlenül " lefeküdni és félrekúrni egy haverral? 23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!