Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sos! A barátomnak én leszek az első és a napokban szeretnénk lefeküdni. Én mit tudnék tenni érte, hogy kevésbé legyen gátlásos? 18/L
#1, szövegértelmezés és kultúráltság!
Nekem is volt már szűz barátom (mondjuk én ezt csak az ágyban tudtam neg), nagyon türelmes, kitartó voltam, beleadtam minden tapasztalom. Igaz nála erre szükség is volt, mert az eleje nagyon nehezen ment. Csak ő ekkor már 24 volt (én meg 29). De megérte!
NE SIESSÉTEK EL A DOLGOT!
Előtte mindenképp pettingeljetek minél több alkalommal, hogy egymás testét, reakcióit megismerjétek, megszokja a saját és a te tested látványát, érintését. Ha már kellően egymásra hangolódtatok, 2-3 hét, akkor érdemes megpróbálni.
Az első alkalom mindenképp nyugodt környezetben legyen, ne legyenek időkorlátok,(este 10-re haza kell érni, mindjárt jönnek anyámék, stb,), vagy egyéb zavaró tényezők,(haverok/szülők a szomszéd szobában, stb.) A feszültség oldására megihattok előtte 1-1 pohár bort is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!