Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszít a szex, de szeretném magam odaadni a barátomnak. Nagy hiba lenne?
Tudja hogy hogy állok a szexhez. Én meg azt tudom, hogy ő szeretné. A szex...Minden taszít benne, ha csak rá gondolok, hányingert kapok, már próbáltuk a pettinget, azt sem bírtam, alig vártam hogy abbahagyjuk.
Feküdjek le vele így? Lehet jó a vége? A barátomat nagyon szeretem, csodás pasi, csak a szex a baj.
21L
tudod mit ilyen korulmenyek kozott ne fekudj le mert undorito lesz >
de a baratodat sem szereted hiaba mondod ha igy erzel > ez nem neked valo !!
Volt már ilyen barátnőm. Bár kitörölhetném az emlékeimből életem azon időszakát.
15 éves korában az első barátja szinte megerőszakolta, ezért taszította a szex és nem élvezte. Szorongott alatta. Három hónapig csak sötétben csináltuk, meztelenül nem láthattam. A farkamat soha a büdös életben nem vette a szájába. Ha nyaltam őt, akár fél óráig is, akkor sem tudott elélvezni. Dugásnál állandóan kényeskedett, hogy pár percenként váltsunk pózt, mert ő elfáradt. Nem folytatom, sok ilyen volt. A végén már szinte impotens lettem tőle, mert tudtam hogy bármit csinálok ő nem fogja élvezni. Fél évig bírtam vele.
Közel tíz lánnyal volt dolgom az életben, de ilyen egy sem volt a többiből. Soha többé olyan nőt az életembe, aki nem képes őszintén élvezni a szexet.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!