Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezzük a szexet barátnőmmel. Mit tegyek? Velem van a hiba?
minden nő más és más, ami működött egynél nem biztos, hogy másiknál megy.
Én tippre azt mondanám, hogy szexuálisan nem vagytok egymásra gerjedve. Lehet azért jöttetek össze, mert mindkettőtöknek kellett egy társ, egy kapcsolat, de nem a kémia miatt.
Hogyan tedd jobbá? Elsőnek is izgasd fel valahogy, lehetőleg egész napon át, vagy napokig (mocskos üzenetek, sok beszéd szexről, fantáziákról stb), húzzátok el a dolgokat, vedd rá, hogy a legperverzebb vágyait ossza meg veled és te is tedd ugyanezt, szóval egyszerűen húzzátok fel egymást jó hosszasan, úgy, hogy amikor már oda kerültök, hogy szex van, már a falat kaparjátok.
Lehet kitágulnia valamennyire, főleg szülés után, és vissza lehet hozni a feszességet különböző torna gyakorlatokkal, de ha a nő be van indulva akkor nem kellene, hogy probléma legyen ez, még ha tág is alapból.
Mint írtam, próbáljatok ki valami igazán gerjesztőt. Akár Swinger klub is szóba jöhet, nem kell másokkal csinálni, csak nézelődni.
Elég idősek vagytok, hogy nyíltabban, merészebben cselekedjetek szex terén. Valami újat próbáljatok ki.
Benne vannak a lehetséges okok a kérdésedben.
Beszélj a barátnőddel erről.Ez lenne a legjobb megoldás szerintem.
F40+
Biztos megoldást súgok neked:
Vegyél egy perfekt vibrátort, egy olyat ami szinte garantálja az orgazmust!
2 dologra vigyázz:
- Ne gagyit vegyél, tudom, hogy csábító a 10 eurós, jó pontozást kapó vacak, de az egy kalap sz*r. (minimum 40 eurónál kezdődnek)
- Olyat vegyél amit te is tudsz irányítani. Sok vibrátor akkor működik ha pont elkapod azt a millimétert a csiklón, és ezt sajnos a pasi nem érzi. Ezek akkor jók ha már a csaj tapasztalt és meri maga használni.
Olvass sokat utána, ne csak egy Amazont nézzél és úgy válassz. Habár nekünk még nincs, de ajánlanám a Magic Wand-ot, az eredetit, nem az olcsó utánzatokat, azzal állítólag nem lőhetsz mellé. Még orvosok is használják orgazmus zavarok ellen.
Ha kell segítség miután utánanéztél, priviben írj!
habár nem én írtam, de a fétish alatt olyan dolgot érts, hogy van egy dolog amire kib*szottul gerjed valaki, annyira, hogy meglátja, meghallja, csak eszébe jut és máris röpül az orgazmus felé.
Ezer féle van, nőknél általában ezek a fantáziák azok amik nagyon beindítja őket:
hármas, szex idegennel, szex titkos helyen, meglesés, erőszak, domina
Nehéz megtalálni a fétisht, a legjobb ha a nő elmondja, de a legtöbben nem is tudják mi az nekik. Pl feleségem sok mindent szeret, de még nem találta meg azt amitől tényleg beremeg a lába ha csak rágondol. Ha tippelhetnék feleségemnél, ez a titkos kapcsolat lenne, egy olyan pasival aki "tabu" és titkosan kellene szeretkeznie, lebukás veszéllyel. (régi szeretői kalandjából kiindulva, szerencsére még előttem)
Sajnos ez mint férj nálam nem megy :)
Szerintem mindenképpen beszélgess el vele.
Kérdezd meg mit és hogyan szeret?Mivel tudnál örömöt okozni neki,stb.
De elképzelhető,hogy nem illetek össze szexuálisan.
Sajnos ez épp elég,hogy elköszönjél tőle :(
Velem is megtörtént párszor.
5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!