Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlenül megcsaltam a barátomat az egyik barátjával?
Figyelt kérdés
Holnap fogok vele találkozni és be kellene vallanom, mielőtt a haverja mondja el neki véletlenül...
De mi lesz, ha megüt? Félek!!! Nem akartam, sokat ittam a buliban és megtörtént... Nagyon félek, hogy meg fog verni! Mit csináljak? Ne mondjam el? De mi van, ha a haverja elmondja neki?
2017. ápr. 29. 21:26
11/19 anonim válasza:
Ha félsz, hogy meg fog verni, akkor az nem ok nélkül van, szakítsatok szerintem! Ja meg hát annyit inni magad se véletlenül hagytad, szóval amikor ittál, valószínűleg tudtad, hogy iszol, és szándékosan csináltad, annak tudatában, hogy esetleg pityókás is lehetsz tőle. És szerintem egyébként, hát ez olyan dolog, hogy nekem van egy olyan érzésem, hogy te szándékosan és tudatosan ittál, és most a piára akarod fogni. Én amúgy nem is értem, hogy hogy lehet valaki annyira bepiálva, hogy lefeküdjön valaki olyannal, akivel alapból nem akarná. Mert amúgy ha józazon tudja, hogy türtőztetnie kéne magát, és annak tudatában kezd el inni, hogy nem lesz teljesen önmaga, na hát jaj má; szerintem valld be, és hagyd ott azt az embert, nem is szereted, meg te se valszeg őt annyira, hogyha félelemben tart és meg is csaltad, na szóval hát ennyi. Most már szerintem állj elé. Amúgy vigyél magaddal valaki nagyobb darab barátot testőrnek, vagy valaki mindenképpen menjen veled; mert ezt inkább azért a szemébe kéne mondani.
13/19 anonim válasza:
Kettő dolog: nehogy vele maradj! Ha egyszer kaptál, máskor is fogsz. Másik: oké, megtörtént, elég sokakkal történt már ilyen, akárhogy is oltogatnak itt,ne foglalkozz vele. Én tuti nem állnék elé, akármilyen gáz is, h nem személyesen mondod el, de az még gázabb, h ő megvert téged. Hívd fel és mondd meg neki, h vége, mert nem akarsz egy verekedős agresszív állattal lenni. Mellesleg meg lefeküdtél Gézával. És itt tedd le a telót és ne is foglalkozz ezzel tovább.
14/19 anonim válasza:
Cica megbotlottál és bele estél a kukacba? Vagy hogy lehet VÉLETLENÜL? véletlenül szét raktad a lábad? Ugyan már szajha vagy remélem kiderül VÉLETLENÜL kiveri a szart is belőled és ki rak
15/19 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés nem is régen, de már akkor sem értettem, hogyan lehet VÉLETLENÜL megcsalni valakit. Egyáltalán: hol volt a barátod, amíg te "buliztál".
17/19 anonim válasza:
Oh, kicsinyem, te vagy a heti "véletlenünk", köszöntünk!
Ha tényleg megcsaltad, meg is érdemled azt a pofont. Na, hajrá, legalább sunyítós rbnc ne legyél!
19/19 anonim válasza:
Hol élünk bammeg!:D én legutóbb egy poharat vertem le sz asztalról véletlen. Készülj a halálra ringyó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!