Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek anál szex elött hogy ha a fiu kiveszi, ne legyen piszkos tölem a pénisze? Imádom igy a szexet, de ha véletlenül összekenem a párom, nagyon tudom szégyelni magam és egy idöre el is megy a kedvem a szextöl.
1; aki popsija dugja a farkát, készüljön fel rá, higy nem lesz teljesen tiszta amikor kihúzza!
2; ha Ennyire zavar, akkor beöntés. Van egyszerűen használható spricnis változat. Vagy cdinálhatja neked a párod is, fecskendővel ha van bennetek bdsm es vágy 😉
"Ganézd ki magad " 😂😂😂😂 Istenem előző 😂😂 Ezen most nagyon nevetek.
Egyébként,hogy a kérdésre is válaszoljak: csinálj beöntést babám. Ha nem tudsz venni beöntőkészüléket,akkor fogj egy fecskendőt és nyomogasd magadba a vizet. Addig ismételd,amíg tiszta víz fog folyni belőled. Csak fecskendővel eléggé pepecselős. Elég sok idő,főleg ha kicsi a fecskendő.
Húzzon gumit!
Bár ha őt annyira zavarná, akkor be sem tenné neked, nem gondolod???
En sose csinaltam beontest es megse lett baki
Szekeles utan csinaljuk, es amikor erzem is h engedhetem. Nem eszek puffasztot v amitol menne a hasam.
Ennyire egyszeru.
2 eve analozok a ferjemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!