Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex közben véletlenül elélvezek, és a barátnőm már a csúcs közelében járt, akkor mi a teendő?
Azt nem tudom mi a teendő, de megmondom mit szoktak csinálni ebben a helyzetbe férfitársaid:
sajnálkozó arcot vágva vigaszölelés és alvás vagy egyéb tevékenységbe kezdés viharos gyorsasággal
műfelháborodás vagy lesajnáló hangnemben közlés, hogy mindkettőtöknek pont ugyanannyi ideje volt és bezzeg az exe már ilyenkorra 6szor elélvezett
ügyetlen matatás, amire persze rávágjuk dühösen hogy na ne már, és akkor lehet visszaháborogni hogy jó akkor hagyjuk az egészet
és így tovább...
2!
azért remélem,nem csak ilyen élményed van....
+n
nem hát, mert az még lemaradt hogy mikor kielégületlenül hánykolódsz a hortyogó kedves oldalán rádförmed hogy egy nimfomán nimfa vagy és hagyd abba neki ez túl sok kibírhatatlanok az igényeid :D
4!
azért ilyenkor csak kötnék egy csomót a farkára,ha nő lennék:DDDDD
:D :D
Én is sajnállak kedves 2-es :/
Ne mondd már, hogy tényleg csak ilyen idiótával/kal kerültél össze :/
Nem a 2-es vagyok, de én is tanúsíthatom, hogy ezt szokták. Annyiszor eljátszottam már a gondolattal, hogy ráülök, lovaglok egyet, gyorsan elélvezek (mert abban a pózban fél perc), leugrok és bealszok... Olyan jó lenne egyszer, de sosem akartam (még) megcsinálni, célszerűbb kiadni az útját az ilyennek. Sok a tapló faszi, na.
Kérdező: igen, igen, igen, ez a helyes!!! :)) És ha még nyalsz is, az extra nagy pluszpont, mert arra tényleg szinte lehetetlen pasi rávenni szex után. (Mert fúúj, kukiízű.) Jah, és élvezésig ne hagyd abba. Hálás lesz a leányzó. ;)
Jézusom, komolyan el sem tudom képzelni, hogy miféle pasikkal találkoztatok. Én vagy különleges vagyok vagy csak Ti találkoztatok ilyen érzéketlenekkel, meg hülyékkel ... nem tudom komolyan.
24/f
A párom ilyenkor csinálja tovább. Jó, nem olyan kemény, mint élvezés előtt, de elég kemény ahhoz még, hogy elmenjek én is.:)
Ha viszont nálad már nem úgy működik a dolog, akkor csináld neki szájjal, illetve ujjal és menjen el ő is.
De azt a hibát ne kövesd el, hogy kielégületlenül úgy hagyod!
Nyald és ujjazd amíg el nem megy ő is.
Ha pedig szeretsz nyalni, akkor utána vidd el mégegyszer a nyelveddel és az ujjaiddal... Hidd el, hálás lesz érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!