Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ha TÚL korán jön a csúcs?
Szóval a korai magömlésnek abban a fajtájában szenvedek, hogy nem csak nem tudom visszatartani,de még csak perceket sem bírok ki.
Hozzám ér egy nő pár húzás és vége.
Ha nem tudnám visszatartani,de bírnám mondjuk 15 percig az már nagyon jó lenne.
Hogy kell gyakorolni azt, hogy minél később következze be ?
Érthető mit kérdezek?
Egyrészt próbáljatok úgy szexelni, hogy az elején te adod a többet a barátnődnek. Izgasd fel annyira, h neki se legyen sok vissza és csak utána hatolj be vagy nyúljon a szerszámodhoz.
Másrészt pedig tudom javasolni az intim tornát, ami pont azokat az izmokat edzi meg, amik kellenek a sperma visszatartásához.
Egyrészt meg kéne ismerned a saját testedet jobban. Mi jó, mi jobb, hogy jobb és a többi.
Másrészt sablon, de gyakorlat teszi a mestert.
Harmadrészt, ha pl maszturbálásnál ez a dolog nem áll fenn, akkor egyszerűen csak fejben van a probléma, rágörcsölsz, túlizgulod, nem vagy magadban biztos, ilyesmi. Ezt egyrészt magadban kell lerendezned, másrészt sokat fog segíteni, ha a pároddal ledöntötök pár falat a szexuális életetekben, jobban megismered az ő igényeit, testét és kommunikáltok.
szex előtt csapd ki.
nem nagy dolog.
én ha ki vagyok éhezve 10 percig bírom.
ha előtte kicsapom akk fél órát simán hegesztünk.
Azt kellene elérni, hogy maga az inger jelentkezzen később.
Nem arról beszélek, hogy közel a csúcs és visszatartom,elfojtom vagy mi tudom én minek mondják.
Ott tartok, hogy ha csal olvasok valamiről aminek köze van a testiséghez,intim szőrtelenítéshez vagy strandol készül képeket látok már megmozdul a kis dög.
Nem tudom mi az ellenszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!