Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy
tegnap történttől?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
Perpillanat szerencsére nem adósodnék el sehogy, de természetesen részletben fizetek.
Egyébként most, hogy kiderült, hogy a kedves feleségemnek kicsit sem vagyok fontos, a húgom is átállt mellém. Kiderítette, hogy a jóember is most vált. Igen, valószínűleg megrendezték az egészet.
2016. febr. 1. 13:22
82/105 anonim válasza:
Azèrt gerinces egy felesèged van.Jól kigondolták.Ès mèg igy sem ő mondta el neked.Biztos,hogy 4 ève tart a viszonyuk ezek szerint.
2016. febr. 1. 13:54
83/105 anonim válasza:
Valahogy ereztem, hogy ilyesmire ment ki a dolog. Ez a no 4 eve vele volt! Gondltak hogy majd kifizeted a fele haz arat, amibol majd ok megalapozzak az uj eletuket! Nem az, hogy bosszu allonak kell lenni, de nehogy egyben fizess, annyit fizess csak, amennyit muszaj, de egy torleszto nekik ki ne jojjon belole! Fizess 3000 ft-ot 60 even keresztul! Majd kikarikasodik a szemuk! Hogy belolled nem lesz uj lakasuk! Meg szerintem ha te tartottad el jobban ot, akkor pereld vissza a valaskor, a ra forditott osszeget! Az elmult 4 evrol, mert ekkor mar csak kihasznalt! Mekkora varosban laksz? Kicsi vagy nagy? Mond el minden ismerosodnek, hogy mit tett! Most legy kemeny! Ne add meg nekik az oromet annak, hogy a te zsirodbol! Dozsoljenek!
2016. febr. 1. 14:24
84/105 anonim válasza:
Ja a 14es voltam! Sajnos ugy tunik, hogy igazam lett!:(
2016. febr. 1. 14:26
85/105 anonim válasza:
Az nem lehet,hogy a kolléga azért borított mindent mert most vált és úgy volt vele,ha neki rossz legyen a feleségednek is? Lehet évekig ezzel zsarolta,hogy bemártja nálad. Ha összeköltöznek egyszer, akkor mondhatod,hogy átvertek.
Plusz azért keresett téged ,mint mondtad minden nap,csak te nem akartál vele szóba állni. Te hajtottad végig neki,hogy válás lesz,meg ,hogy neked nem kell semmi csak váljatok el.Most meg,hogy egy hónap után beletörődött és elment hozzád megbeszélni a válást máris beállítod úgy,mintha ő akarta volna az egészet,meg már sérti az egódat,hogy eddig pitizett és nem tovább.
2016. febr. 1. 19:57
86/105 anonim válasza:
Fejtsd mar ki legyszives,mit jelent nalad az,hogy "a felesegemnek kicsit sem vagyok fontos". Mert kilenc oldalon at arrol irsz, hogy a nejed naponta "zaklat", de Te nem vagy hajlando sem a telefont felvenni, sem az uzeneteit elolvasni, nem vagy hajlando beszelni vele, csak mint Te magad irtad, egy gyors kozos megegyezeses valast akarsz. Es amikor teljesulhet az ohajod,mert a feleseged eljon a valasrol beszelni, akkor meg vagy sertodve.Gondolom, azt vartad, majd terden csuszik elotted a bocsanatodert esedezve, es sirva konyorog Neked.Ne mondd, hogy nem ezt vartad, mert akkor nem haborognal itt arrol, hogy egy szoval sem emlitette, hogy megis mi legyen.Szoval, ujra kerdezem. Mitol erezted volna,hogy fontos vagy a felesegednek?
2016. febr. 1. 21:26
87/105 A kérdező kommentje:
1. Nem háborogtam, még írtam is, hogy örülök.
2. Pl. ha nem csal meg, abból éreztem volna, hogy nem néz semmibe.
2016. febr. 1. 21:52
88/105 anonim válasza:
Na jó én itt fejeztem be ennek a kérdésnek a további vitatását, a kérdező csak a kifogásokat keresi,hogy ne kelljen szembenéznie önmagával,akármit is mond neki az ember lepereg róla,nem akarja meghallani,még csak el sem gondolkozik rajta.
2016. febr. 1. 22:01
89/105 A kérdező kommentje:
Tekintve, hogy nem az volt a kérdés, hogy hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat...
2016. febr. 1. 22:05
90/105 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit? Hazamegyek, a kedvetekért. Mindent rendbeteszek, de egyszer visszaadom a tartozást. Nem biztos, hogy megcsalom, itt sem az a lényeg. Cserbenhagyom, mikor számít rám. Csak egyszer, többször nem, de elvárom, hogy ne csináljon belőle ügyet. Ok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!