Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm két napja átment a legjobb fiú barátjához délután ötkor, haza állítót hajnali 4 kor, azóta Alig akar beszélni, egy szavakkal válaszol, neki minden midegy. És másnap egész nap fáradt volt elvileg főztek, hülyültek, filmezték. Szerintetek?
Ne haragudj, de szerintem ott nem csak efféle elfoglaltság volt.
Bár sosem értettem az emberekben, hogy ha már arra vetemedik, hogy hűtlen legyen, akkor miért nem tud a másik elé állni és elmondani őszintén. Miért jobb ez a viselkedés, miért jobb büntetni a másikat ilyennel.
Nekem eleve nem lenne megengedhető, hogy elmegyek délután, és másnapig egy idegen férfival legyek, még ha az a legjobb barátom is.
Nőként nem tudnám elképzelni, hogy a párom elmegy a legjobb csaj barátjához, és másnap reggel jön haza, aztán meg tojik a fejemre.
Biztos kiakadnék, akárki akármit mond.
22 N
Nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba. Az oké, hogy vannak ellenkező nemű barátai, de van egy határ, amin túlmegy a közös éjszakázás.
És ami a legrosszabb: Nem akar veled kommunikálni. Tudja, hogy téged zavar, ami történt, kétségek közt hagy, hiszen nem mesél semmit az éjszakáról. Ez nem szerelem, sőt, szeretetnek sem mondanám. Ilyen embert pedig nem szeretnék páromnak, nem vagyok mazochista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!