Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?
Én meg azt a gondolatmenetet nem értem, hogy minek maradt velem, miután megcsalt? Én ha lefeküdnék mással, azt nyilván azért tenném, mert vele akarok lenni és otthagynám az adott páromat. Ez nem olyan, mint a hasmenés, hogy nem lehet visszatartani.
Az meg továbbra sem bizonyított, hogy nem feküdt össze fűvel-fával az egész házasság alatt. Ki tudja, talán végig nyereségvágyból volt velem, talán most is ezért próbálkozik.
Sok düh van benned. Miért maradt volna veled te jóember? Hát szeretett, azért. De itt neked bárki bármit mond, ő a szr és nem vagy te sem hibás semmiben. Csaltak meg és maradtak már velem utána is. És képzeld, ha négy évig képes volt ugyanúgy veled maradni és jelét nem mutatni, hogy valami nem stimmel, akkor szeretett. Szerinted ő nem őrölte magát? Pontozzanak le, nem számit, de csak magadat siratod és csak tagadsz, ha észre kellene vegyél valami jót.
Persze, nem volt szép tőle, de attól még nem lett velejéig gonosz.
Egy pár kommentelőn eléggé meglepődtem. Számomra annyira hihetetlen, hogy valaki úgy fogja fel a dolgokat mint pl az 55%-os aki ha jól emlékszem valami ilyesmit is írt,hogy nem a tulajdonod a feleséged?!(ha nem ő volt bocsánat) wtf hány éves ez a kedves hozzászóló 16?! Emberek miért véditek páran ennyire a nőt, megsajnáltátok mert most sokat zokog? Zokogjon is, talán nem kellett volna félrek.ni amikor a férj otthon gyászolja az édesanyját. Mennyire undorító egy gerinctelen tett volt?! 4 éve lett volna elmondani a nőnek most ne sírjon azon, hogy nem hallgatja meg rendesen. Ha valaki szeret valakit igazán és tényleg igazán akkor 4 év alatt megette volna már a lelkiismeret és megbeszélték volna de nem, ugyan úgy mosolyogva bebújt mellé az ágyba minden este és bár lehet kivétel de szerető esetében az első szex nem úgy szokott megtörténni, hogy a nő csak úgy beül az autóba elmegy kefél egyet és hazamegy, én szinte biztos vagyok benne,hogy nem csak egyszer történt meg! Azt meg jobb is nem kideríteni, hogy most hirtelen miért mondta el a szerető :\
Végre hallani olyan férfiról aki ha átverik és megsértik megmarkolja a tökeit és megmutatja, hogy merre van a kijárat. Kérdező én ugyan ezt tenném... A megcsalás nem lehet megoldás semmire. Ha meg is bocsájtanál milyen lenne az a kapcsolat utána? Hogy bírnál megbízni benne? Lehet, hogy szeret de nem mondta el és félre is lépett a nehéz időkben egy ilyen emberben nem lehet megbízni. Lesznek még nehéz idők akkor pláne nem kell majd a nyakadba az is,h azon aggódj, hogy nem beszélgetsz eleget az asszonnyal és ezért végigmegy rajta az egész város mert nem bírja zárva tartani a lábait.Szerintem nincs olyan, hogy valakit túl sokáig gyászolsz, addig gyászold ameddig kell és szeretnéd, minden ember más!
Tényleg nagyon sok ember védi a nőket ha megcsalják a párjukat csak nem értem miért. A nő is ugyan úgy ember és egy kapcsolatban teljesen egyenjogú fél csakúgy mint a férfi! Ha valami nem tetszik vagy baj van akkor el kell mondani a másiknak és megpróbálni megbeszélni nem rögtön rohanni és lefeküdni azzal aki abban az időszakban éppen jobban megért és meghallgat. Na de száz szónak is egy a vége szerintem jól csinálod csak légy erős, bízom benne, hogy találsz majd olyan valakit aki a bajban is melletted van 100%-an nem csak a jóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!