Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
 61/105 A kérdező kommentje:
Azt mondd meg, hagy mit kellene kérdeznem tőle? Mi jelentősége van annak, hogy most miért mondta el? A feleségem mindent bevallott, hogy mikor, miért, hogyan és csak ez a lényeg. Eldobom? Nem inkább ő dobott el engem?
2016. jan. 29. 22:30
 62/105 anonim ***** válasza:
68%
Nem ő nem dobott el magától.. nem tudom hány éves vagy,azt gondoltam elég idős és érett ,de tévedtem. Nem tudom megérteni ezt a gondolatmenet ,hogy egyszer mással érezte jól magát a feleséged ,megbánta veled maradt,szeret stb,most is küzd ,de te csak azt látod,hogy "eldobott" nem ő,hanem te dobod most el,ő soha nem dobott el téged,sem akkor sem most. De így tényleg ne maradjatok együtt,mert a leírtak alapján nincs sok kötődésed hozzá. Nem hibáztatlak ,ne is érezd magad hibásnak,valóban rossz érzés lehet meg tudni,hogy 4 évvel ezelőtt megcsaltak,de ezzel a viselkedéseddel egyértelmű,hogy itt már részedről rég nem volt jó ez a kapcsolat.
2016. jan. 29. 22:51
 63/105 A kérdező kommentje:

Én meg azt a gondolatmenetet nem értem, hogy minek maradt velem, miután megcsalt? Én ha lefeküdnék mással, azt nyilván azért tenném, mert vele akarok lenni és otthagynám az adott páromat. Ez nem olyan, mint a hasmenés, hogy nem lehet visszatartani.

Az meg továbbra sem bizonyított, hogy nem feküdt össze fűvel-fával az egész házasság alatt. Ki tudja, talán végig nyereségvágyból volt velem, talán most is ezért próbálkozik.

2016. jan. 30. 08:50
 64/105 anonim ***** válasza:
66%

Sok düh van benned. Miért maradt volna veled te jóember? Hát szeretett, azért. De itt neked bárki bármit mond, ő a szr és nem vagy te sem hibás semmiben. Csaltak meg és maradtak már velem utána is. És képzeld, ha négy évig képes volt ugyanúgy veled maradni és jelét nem mutatni, hogy valami nem stimmel, akkor szeretett. Szerinted ő nem őrölte magát? Pontozzanak le, nem számit, de csak magadat siratod és csak tagadsz, ha észre kellene vegyél valami jót.

Persze, nem volt szép tőle, de attól még nem lett velejéig gonosz.

2016. jan. 30. 11:33
 65/105 anonim ***** válasza:
76%
Az én párom is megcsalt, megbeszéltük, hogy ki mit hol hibázott,(mert bizony a megcsalt fél is ugyanolyan hibás), bizonyított. Továbbiakban nincs miről beszélni. A párod hibázott, de emberek vagyunk, gondolom, te még sosem hibáztál, azért ítéled meg a feleséged.Ha nem szeretet volna, elhagyott volna a szeretőért.
2016. jan. 30. 12:32
 66/105 A kérdező kommentje:
Jó, ha a következő károm megcsal, akkor belátom, hogy minden nő ilyen és neki megbocsátok, addig is hiszem, hogy lehet jobb. Illetve egy szerettemet sem fogom pár napnál tovább gyászolni, ugyanis, mint írtam megbeszéltük, és ő ezt nevezte meg a megcsalás okaként, hogy nem törődtem vele, miközben gyászoltam. Kérdeztem, hogy volt e más ok is, azt mondta, hogy előtte és utána is minden rendben volt. Így megtanultam azt is, hogy ha bárkinek problémája adódik a környezetemben, nem kell törnöm magam, természetes, ha hagyom a fenébe.
2016. jan. 30. 12:55
 67/105 anonim ***** válasza:
79%
Nem kapsz jobbat, azt te csak gondolod. De sok szerencsét a vállalkozáshoz! Inkább kérdezz meg olyanokat, akik lecserélték a családjukat, hogy tényleg jobbat találtak e. Akiket én ismerek, mind megbánták, de hát te biztos kivétel leszel, mert mindenki ezt gondolja.
2016. jan. 30. 13:09
 68/105 A kérdező kommentje:
Visszamehetek én, de akkor lesz egy szabad éjszakám, amit bármikor és bárkivel felhasználhatok. Kezeljük egymást egyenlő felekként, ami az egyiknek lehet, az a másiknak is.
2016. jan. 30. 13:17
 69/105 anonim ***** válasza:
100%

Egy pár kommentelőn eléggé meglepődtem. Számomra annyira hihetetlen, hogy valaki úgy fogja fel a dolgokat mint pl az 55%-os aki ha jól emlékszem valami ilyesmit is írt,hogy nem a tulajdonod a feleséged?!(ha nem ő volt bocsánat) wtf hány éves ez a kedves hozzászóló 16?! Emberek miért véditek páran ennyire a nőt, megsajnáltátok mert most sokat zokog? Zokogjon is, talán nem kellett volna félrek.ni amikor a férj otthon gyászolja az édesanyját. Mennyire undorító egy gerinctelen tett volt?! 4 éve lett volna elmondani a nőnek most ne sírjon azon, hogy nem hallgatja meg rendesen. Ha valaki szeret valakit igazán és tényleg igazán akkor 4 év alatt megette volna már a lelkiismeret és megbeszélték volna de nem, ugyan úgy mosolyogva bebújt mellé az ágyba minden este és bár lehet kivétel de szerető esetében az első szex nem úgy szokott megtörténni, hogy a nő csak úgy beül az autóba elmegy kefél egyet és hazamegy, én szinte biztos vagyok benne,hogy nem csak egyszer történt meg! Azt meg jobb is nem kideríteni, hogy most hirtelen miért mondta el a szerető :\

Végre hallani olyan férfiról aki ha átverik és megsértik megmarkolja a tökeit és megmutatja, hogy merre van a kijárat. Kérdező én ugyan ezt tenném... A megcsalás nem lehet megoldás semmire. Ha meg is bocsájtanál milyen lenne az a kapcsolat utána? Hogy bírnál megbízni benne? Lehet, hogy szeret de nem mondta el és félre is lépett a nehéz időkben egy ilyen emberben nem lehet megbízni. Lesznek még nehéz idők akkor pláne nem kell majd a nyakadba az is,h azon aggódj, hogy nem beszélgetsz eleget az asszonnyal és ezért végigmegy rajta az egész város mert nem bírja zárva tartani a lábait.Szerintem nincs olyan, hogy valakit túl sokáig gyászolsz, addig gyászold ameddig kell és szeretnéd, minden ember más!

Tényleg nagyon sok ember védi a nőket ha megcsalják a párjukat csak nem értem miért. A nő is ugyan úgy ember és egy kapcsolatban teljesen egyenjogú fél csakúgy mint a férfi! Ha valami nem tetszik vagy baj van akkor el kell mondani a másiknak és megpróbálni megbeszélni nem rögtön rohanni és lefeküdni azzal aki abban az időszakban éppen jobban megért és meghallgat. Na de száz szónak is egy a vége szerintem jól csinálod csak légy erős, bízom benne, hogy találsz majd olyan valakit aki a bajban is melletted van 100%-an nem csak a jóban!

2016. jan. 30. 13:18
 70/105 A kérdező kommentje:
Igen, a körülmények szerintem súlyosbítják ezt az egészet. Nem azon van a fő hangsúly, hogy mással volt, hanem hogy akkor volt mással, amikor szükségem lett volna rá. Nem az volt a baja, hogy évekig kínoztam lelkileg, akarva, vagy akaratlanul, hanem az, hogy nagyjából fél évig a második helyre csúszott a hirtelen eltávozott édesanyám emléke mögé. Hogy lehet ezt elnézni?
2016. jan. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!