Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már a megcsalás kategóriájába esik? Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az történt, hogy múlt héten haverokkal elmentünk egy buliba ahol ott volt évfolyamtársam is, egy lány és miután berúgtunk 3an egy ágyba kerültünk... Nagyon részeg voltam , és átkaroltam és hozzáértem a kezemmel a nadrágján keresztül lassan a combján felfeleke kuszva a laba köze fele... De aztán hirtelen észhez kaptam, hogy ezt nagyon meg fogom banni es elfordultam és otthagytam... Akkor ez már megcsalás vagy még rendben volt? Semmi összebujas utana meg semmi csok, se puszi... Nem is akarok többet beszélni vele...2016. jan. 25. 20:53
1/17 anonim válasza:
ez még nem megcsalás, jó hogy észhez tértél
2/17 anonim válasza:
Ez a leglúzerebb megcsalás, ugyanis semmi hasznod nem volt belőle.
3/17 anonim válasza:
Szerintem ez még nem megcsalás, maradj kussban,még időben észbe kaptál.
Bár,ha ez neked lelkiismereti kérdés, akkor valld be,ha normális a nőd, értékelni fogja az őszinteséged.
4/17 A kérdező kommentje:
Hogy mondhatsz olyat hogy lúzer megcsalás? 1. Talán ez még nem is az a kategoria... 2. meg hogy lehet egyáltalán ebből hasznom? Nagyon szeretem a barátnőmet és ha tovább megyek nagyon megbántom... Még így is mocskosul bánt a dolog
2016. jan. 25. 21:09
5/17 anonim válasza:
Még éppen nem, de máskor ne rúgj be így.
6/17 anonim válasza:
ez semmi nem volt... még csak pucér sem volt
7/17 anonim válasza:
Nalam ez mar nem ferne bele, ezt tudja a parom is, de ilyen kerdes meg csak fel sem merult soha sem, mert nem volt ilyen, es nem is lesz, de komolyan.. ha szereted, akkor h tudsz mas nohoz akar egy ujjal is hozza erni.? Az ivas az nem mentseg, tipikus pasi kifogas..-.-'
8/17 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás,de ha ilyet mondana a pasim biztos kiakadnék és nem szólnék hozza egy jó darabig!
De időben észhez tértél,igy felejtsd el szerintem és ne kerülj többet ilyen helyzetbe :)
9/17 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el neki, úgyse lett belőle semmi. Én egyébként nem akadnék ki ilyenen. 25L
10/17 anonim válasza:
Van aki kiakad ezen,fordított esetben nekem nem tetszene,nagyon nem. De inkább hagyd a fenébe és felejtsd el.
Én régen egyszer rácsaptam egy lány seggére,ami nem derült ki,de ez is kb. ez a kategória. Felesleges balhé meg minek?Azóta is nagyon jó a kapcsolatom. :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!