Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már a megcsalás kategóriájá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a megcsalás kategóriájába esik? Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az történt, hogy múlt héten haverokkal elmentünk egy buliba ahol ott volt évfolyamtársam is, egy lány és miután berúgtunk 3an egy ágyba kerültünk... Nagyon részeg voltam , és átkaroltam és hozzáértem a kezemmel a nadrágján keresztül lassan a combján felfeleke kuszva a laba köze fele... De aztán hirtelen észhez kaptam, hogy ezt nagyon meg fogom banni es elfordultam és otthagytam... Akkor ez már megcsalás vagy még rendben volt? Semmi összebujas utana meg semmi csok, se puszi... Nem is akarok többet beszélni vele...

2016. jan. 25. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én elég érzékeny vagyok az ilyesmire, de ezen még én se kapnám fel a vizet, mert van józan eszem. Megkívánt valakit, na és? És akkor a strandon, szexjelenet alatt és az álmaiban is kontrollálja magát? Nem lehet ilyeneket tiltani, a lényeg, hogy nem tette meg és ellenállt miattam. Azért nem vagy hibás mert beindított, csak max azért mert majdnem rámozdultál. Szerintem el lehet még mondani egy ilyet, ha nem problémázós. Én biztosan arra kérném a párom, hogy ha történt is valami, legalább mondja el, mint hogy eltitkolja és úgy legyünk együtt utána. (aztán attól még lehet szakítanék vagy nem akarnék komoly folytatást, de olyat fölösleges kérni valakitől hogy ne tegye, mert úgyis ő tőle függ hogy megteszi-e)
2016. jan. 27. 06:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Úgy érthette, hogy lúzer megcsalás, hogy ahhoz már elég hogy lelkiismeret furdalásod legyen, de semmi hasznod nem származott belőle.

Szerintem ne mondd el neki, máskor vigyázz jobban az itallal.

2016. jan. 28. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Te mit szólnál ahhoz,ha a barátnőd elmenne a barátaival szórakozni,majd egy férfi ágyában kötne ki?Átölelné majd simogatni kezdené a farkát(A kézimunkáig nem jutna,mert "idejében" kapcsolna) ?

Ha egy foglalt pasi flörtöl és bókol más nőknek már az is megcsalásnak titulálható,és itt még semmi testi dolog nem történt.

Én a barátnőd helyében (feltéve ha elmondanád) nagyon szomorú lennék ettől,még akkor is ha ellent tudtál állni az ösztöneidnek.

Szerintem ne mond el neki...úgy sem feküdtél le a lánnyal.Viszont az ilyen flörtöléses rágerjedős témájú dolgok jobban tudnak a legjobban fájni.

N20

2016. jan. 28. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
-jobban
2016. jan. 28. 18:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Arról tud, hogy vele aludtam és hogy átkaroltam, arról tudomást szerzett de betudta a részegségnek meg annak hogy hely szűkében voltunk, nem akadt ki csak kinevetett... És csak hozzáértem épp hogy...
2016. jan. 28. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne mondj neki semmi többet.
2016. jan. 29. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Sose az itteni válaszokból indulj ki, mert ez mindig ferdítés a pszichés állapotuk miatt és nem a valóságot tükrözi. A lány valószínű nem ettől megy tönkre. Te is meg fogsz változni, ha téged csalnak meg durván, teljesen figyelmen kívül hagyva minden érzésedet, és akkor csak nevetni fogsz azon, hogy te mennyit aggódtál a meg nem történten. A hozzáálláson múlik, van aki megcsalásra hajlamos mert annyira elcseszett az empátiája és nem érez tiszteletet más felé, van aki meg nem olyan. Az exemnél én úgy tudom nem voltam megcsalva, de a kezdetektől fogva éreztem, hogy képes rá, csak az idő kérdése, ha nem engem, majd mást. Szerintem te az eddigiek alapján tuti nem vagy hajlamos rá, úgyhogy nyugodj meg, szerintem értékeli is a barátnőd hogy ilyen komolyan vetted.
2016. jan. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!