Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen logikát követ az, aki megcsalás után azt démonizálja, akivel megcsalták és nem a csaló párját, aki hűséget ígért neki?
"Azt hittem, hogy az ember azért valamivel jobban eltávolodott az állati ösztönöktől."
Na ez amit nagyon rosszul hittél. :) A nagyobb mell pedig egyáltalán semmit nem jelent, a formája sokkal jobban számít. :)
Igen, az normális, ha valaki, akinek még nincs párja, "vadászik", és megpróbál elcsábítani embereket. De szerintem az átlag ember nem olyan primitív, hogy a nemi ösztöneivel gondolkodik csak, és nem gondol a párjára egyszer sem, mikor el akarják csábítani. Gondolnak rá, csak ráfogják a pillanat hevére.
Abban az egyedüli esetben nem a megcsaló hibája, ha mondjuk bedrogozzák, és nem igazán van tudatánál, akár férfi, akár nő. De ezt meg már aligha nevezhetjük megcsalásnak.
És szerintem azon egyszerű okból szidják a harmadik felet, hogy közvetetten ő a boldogtalanságuk oka, és féltékenyek rá. De ettől még nem feltétlenül hibás a 3.
Csak tippem van, ez valami olyasmi lehet, mint amikor minden bajodért a környezetedet hibáztatod.
A kedves párod nem lehet hibás, hiszen függsz tőle érzelmileg (vagy máshogy, pl. anyagilag). Ha elismered, hogy egy párkapcsolatért kizárólag a benne lévő két ember tartozik felelősséggel, azzal ki kéne lépned a komfortzónádból és adott esetben megkérdőjeleződik minden, amibe akár évek idejét és energiáját fektetted.
Sokkal kényelmesebb a környezetet (jelen esetben egy harmadik embert) okolni a saját problémáidért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!