Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen logikát követ az, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen logikát követ az, aki megcsalás után azt démonizálja, akivel megcsalták és nem a csaló párját, aki hűséget ígért neki?

Figyelt kérdés
Nemtől függetlenül. Az ember párja felnőtt ember, saját döntésekkel, egy harmadik ember pedig SEMMI felelősséggel nem tartozik érte, hogy az adott fél mit csinál a kapcsolatával.
2016. jan. 22. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ebben a cipőben nem tud az ember elvonatkoztatni."

Az, hogy te nem tudsz, az csak egy dolog.

2016. jan. 23. 08:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre könnyű a válasz.

Arra a legnehezebb haragudni, akit szeretsz.

Egy arctalan, ismeretlen szeretőt könnyebb utálni.

2016. jan. 23. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert valakit meg kell verni. Ez a harmadik.
2016. jan. 23. 11:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Epp bentvagyok egy ilyen dologban, en vagyok a megcsalt fel.

Sokat gondolkodtam en is ezen a dolgon, hogy miert hibaztatom a szeretot is.

A kovetkezokre jutottam magamban.

Igen hibas, de kisebb mertekben mint a parom, mert a parom a fo bunos, o fogadott nekem orok huseget stb.

De...

A szereto az elso pillanatban is mar tudta, hogy hazas akivel kikezdett, akire nyomul.

Sot ismert engem is, koszono viszonyban voltunk

Tisztaban volt azzal, hogy van egy kisfiunk is.

2016. jan. 23. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem a volt ferjem csalt meg egy molett pincer csajjal, kicsit furcsanak talaltam a dolgot, de sosem hibaztattam a csajt. Irt egy imelt, de sosem valaszoltam ra leven abszolut semmi kozom a nohoz. Mondjuk a ferjemet ra egy het utan elhagytam, pedig komyorgott h ne hagyjam el, azota megint ferjhez mentem es bodog vagyok:-)

A volt ferjemmel a mai napig haverok vagyunk, ujranosult, elvalt, uj csajai voltak, azokat is megcsalta, most egy nala 10 evvel idosebb hazas ket gyerekes novel van, akinek van ferje:-)))

Sosem voltam ra merges, inkabb csak csalodott:-)

2016. jan. 23. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
nem tudom, engem is mindig hibáztatnak srácok, pedig elvégre a barátnőjük nem koptat le, utasít el engem, hanem egész egyszerűem hagyja, hogy haladjon a flörtölés
2016. jan. 23. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!