Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 A kérdező kommentje:
Nincsenek.
2016. jan. 28. 14:01
 32/105 anonim ***** válasza:
90%
Csak egyszer feküdtek le?Mindig azt mondják mindenkinek jár egy második esély.Ahogy az írásodból kivettem különösebb gond nem volt a házasságotokkal.De itt a lényeg az hogy te szerintem nem tudnál/tudsz soha őszintén megbocsátani.Egy kérdés ha akkor azonnal elmondja megbocsátottál volna?Nem úgy néz ki mintha nagyon törné magát hogy megbocsáss.
2016. jan. 28. 14:04
 33/105 A kérdező kommentje:
Az őszinteségét értékeltem volna. Nem biztos, hogy megbocsátottam volna, de nagyobb esélye lett volna, mint most.
2016. jan. 28. 14:09
 34/105 Ági 22 ***** válasza:
Hogy nincs gyerek, az mindkét félnek kicsit könnyebbé teszi a helyzetet, illetve örülök, hogy emiatt nem siklik félre két gyerek élete. Persze tudom, ez nem vigasztal és nem lesz könnyebb semmi.
2016. jan. 28. 14:10
 35/105 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek. Hamarosan már szerettünk volna, mert megteremtettük a feltételeket, de már mindegy.
2016. jan. 28. 14:16
 36/105 anonim ***** válasza:
81%
Nyugodj meg kerdezo! Ez a legjobb, amit tehettel!lehet sokaig rossz lesz, de hosszutavon biztosan nyersz, mert nagyon lelkiismeretes, mely erzelmu ember vagy! Ha megbocsatottal volna neki, mindig lenne benned valami keseru, ha gyerek lenne tolle, kattognal rajta, hogy tolem van-e a gyerek meg hasonlok! Ez az ember eljatszotta a bizalmadat, akkor mikor neked a legnagyobb szukseged lett volna ra! A ferfival akivel volt neked milyen a kapcsolatod? Hencegos ferfi a varosban? 14es voltam
2016. jan. 28. 14:24
 37/105 A kérdező kommentje:
Semmilyen kapcsolatom nem volt vele, neki volt munkatársa.
2016. jan. 28. 14:26
 38/105 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan is mondta volna azt, hogy maradj. Tudta, hogy ő a hibás. És szerintem bánja. Most a harag beszél belőled, bár ez nem mentség arra, amit tett.

Én ismerek egy párt, akiknél megbocsátotta a baklövést a másik fél. Azóta meg 4 éve boldog házasságban élnek. És házasság előtt történt a megcsalás.

Erre is van példa, ugyanakkor még mindig elitélem.

2016. jan. 28. 14:28
 39/105 anonim ***** válasza:
Èn azèrt arra is kiváncsi volnèk,a pasi nègy èv után mièrt köpte be a nejed.
2016. jan. 28. 14:30
 40/105 anonim ***** válasza:
Tényleg miért most mondta el?Már kérdeztem amúgy "csak" egyszer feküdtek le?
2016. jan. 28. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!