Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
 71/105 anonim ***** válasza:
43%

6 hónapon át gyászoltad,nem tudom ez mit jelent lehet 6 hónapig nem is szexeltél vele? 6 hónapig ment az önsajnálat? Elhagytad magad? Hozzád se lehetett szólni? Valószínűleg nem volt köztetek minőségi kommunikáció,mert ha lett volna észreveszed,hogy szerencsétlen már olyan rosszul van,annyira el van hanyagolva ,hogy más férfitől kell szeretet kuncsorognia. De te mindebből semmit sem vettél észre.. és érdekes,hogy te nem érezted szükségét annak,hogy egy másik nőhöz menj,ami azt jelenti a felséged melletted állt,akárhogy írod,hogy akkor csalt meg amikor neked nagy szükséged lett volna rá.

Aztán írod ezt ,hogy akkor mész vissza,ha kapsz egy szabad estét,ez is nagyon gyerekes,látod csak igazam van ,addig vagy te is hűséges amíg nincs rá lehetőséged,hogy félrelépj,te nem azért voltál hűséges,mert az akartál lenni,hanem azért,mert nem volt jobb lehetőséged. Mert tudod egy kapcsolatban is minden nap "szabad nap" van,csak rajtad áll,hogy élsz-e vele vagy sem. Egyébként is vajon mit tennél ? prostit hívnál? fizetőset? Egy nap alatt nehéz összeszedni egy nőt az éjszakában,maximum ,ha leitatod vagy bedrogozod.

Egyik válaszolónak,nem sajnos nem 16 éves vagyok,ha annyi lennék én is azt hirdetném mint te,hogy mindenek felett hűség,mert annyi idősen pont így gondolkodtam,akasztottam volna a hűtlent én is,de azóta sokat tapasztaltam,tanultam és már másképp látok.

2016. jan. 30. 19:38
 72/105 A kérdező kommentje:

"te nem érezted szükségét annak,hogy egy másik nőhöz menj,ami azt jelenti a felséged melletted állt"

Lehet, hogy nagyon hülye vagyok, de nem értem az összefüggést a mondat két fele között. Nem, nem állt mellettem úgy, ahogy kellett volna, de ettől még nem is gondoltam másra.

Ma is zaklatott. Valami baja van, egy hónapja nem beszéltünk, nem is értem, mit akar még.

2016. jan. 30. 21:51
 73/105 anonim ***** válasza:
50%
Szakíts meg vele mindenféle kommunikációs csatornát,mondd meg neki ha ezentúl akar vmit akkor beszéljen az ügyvéddel előbb-utóbb megunja.Remélhetőleg egy életre megtanulja.Legalább melletted áll vki ha már a családod sem?
2016. jan. 30. 23:11
 74/105 anonim ***** válasza:
68%

Valamilyen szinten én is egyetértek a 62-essel és 64-essel. Szerintem itt sokkal mélyebb problémák is vannak, de az tuti, hogy a felek rossz hatással vannak egymásra, én azért írtam, hogy akkor érdemesebb lenne elválni.

Amúgy erről a kijelentésről, hogy "de akkor lesz egy szabad éjszakám, amit bármikor és bárkivel felhasználhatok" azon kívül, hogy valóban gyermeteg, eszembe jut egy történet. Ott is volt egy srác, akit megcsalt a barátnője, és szinte ugyanez hangzott el egyszer a szájából. Mivel ismertük őket (baráti körbe tartoztak) nyilvánvaló volt, hogy a srác súlyos önértékelési zavarokkal küzdött. És azt hiszem ez vezetett a megcsaláshoz is, meg a srácnak voltak egyéb fura "szögletes" dolgai. Ezen kívül voltak olyan feldolgozatlan dolgai, amin lehet, hogy csak pszichológus tudott volna segíteni (egy trauma, ami gyerekkorában történt). A lényeg az, hogy én úgy gondolom, amíg az ember nincs rendben magával, addig nem tud egészséges párkapcsolatot kialakítani.

Az a durva az egészben, hogy a lány szerelmes volt belé eleinte (pedig külsőre jobb volt a srácnál), de a végén már csak szánalomból maradt vele. Nem mondom, hogy a lány nem hibázott, de ő mindig is rugalmasabb volt és alkalmazkodóbb. Ma már más férfi oldalán többgyerekes családanya egy jól működő családban. A srácról már nem tudok semmit, de sokáig a szülői házban maradt.

2016. jan. 30. 23:36
 75/105 anonim ***** válasza:
64%

71. Miért akarod ennyire a nőt beállítani az áldozatnak? Lehet, hogy sokat tapasztaltál én elhiszem de az nem azt jelenti, hogy most is igazad van. Írtad, hogy észre sem vette a férfi, hogy szegény asszony már annyira el van hanyagolva, hogy kénytelen félrelépni?! Ez sehol nem normális felfogás de mindegy az érdekelne, hogy miért mindig a nő az akire tekintettel kell lenni másoknak és ő csak áldozat lehet? Nem írta a kérdező, hogy fél évig nem volt szex vagy nem beszélt vele,nem is írt semmit csak, hogy gyászolt nem tudom ezek a kérdések miért ennyire irányítottak de biztos lehetsz benne, hogy nem jókedvéből ,könnyelműségből vagy önzőségből gyászolta fél évig azt az embert aki életet adott neki. Fél év azért nem a világ és ki lehetett volna állni mellette ennyi ideig simán vagy támogatni jobban, megértőbbnek lenni! Nem a nő körül forog a világ...ne csak a nő szemszögéből próbáld nézni. Megoldásként azt választotta, hogy elmegy inkább másik férfihoz ezt nevezed te szerelemnek? Na meg ha később rendeződtek a dolgok akkor miért nem volt képes elmondani ha tényleg szerette? Kitalálom: nem akarta bántani...de kérdem én így ,hogy a szerető mondta el 4 évvel később nem ártott neki sokkal jobban? Nem elég ,hogy csalfa az asszony még hazug is és a lelkiismerete sem létezik.

67-es írta, hogy nem kapsz jobbat, lehet de rosszabbat sem. Egy olyan nőnél aki a szarban félremegy és hazudik nehezebb rosszabbnak lenni mint jobbnak. Azt is írták, hogy félrement mással de nem ő kellett neki hanem te és ezzel is bizonyítja, hogy téged szeret. Ez már csak azért is hülyeség mert azzal, hogy félrelépett mással elsősorban ő nem volt benne biztos, hogy szereti na meg ha kiderül, hogy a másik férfival jobban kijön akkor lelkiismeret-furdalás nélkül hagyta volna ott a férjét! :\ Egy életed van miért kéne megalkudni egy olyan valaki mellett aki egyáltalán nem tisztel? Amúgy miért ne találhatnál jobbat? hol van ez megírva?

2016. jan. 31. 16:56
 76/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha fordítva lenne akkor a férfit védeném.

Igen semmit nem tudtunk meg a férjről csak a nőről,hogy milyen sátáni,hogy megcsalta 1x a férjét. Én csak találgatok,de szerintem nem járok messze az igazságtól.

Kérdező , szerintem egyértelmű mit írtam, de úgy értettem,hogy valószínűleg a feleséged kielégített,melletted állt,szeretetet adott neked emiatt nem érezted abban az időszakban azt amit ő,hogy szükséged lenne többre.

Annak aki egyetértett velem,igen én is úgy gondolom,hogy a férjnél valami gyerekkori ,vagy valami mély szorongás ,trauma áll a háttérben. Egyébként ezért mondom,hogy akárkit is talál legközelebb nagy eséllyel az a kapcsolat is véget fog érni megcsalással,vagy szakítással. Inkább keress egy jó szakembert.

2016. jan. 31. 18:04
 77/105 A kérdező kommentje:
Ma személyesen keresett fel, nem csak elektronikus úton, mint eddig. Én voltam a hülye és vak, hogy nem gondoltam bele, hogy miért nem jön és néz a szemembe három és fél hét alatt. Nem az újrakezdésről akart beszélni, hanem a válásról. Még csak egy szót sem ejtett arról, hogy lehetne valami. Minden kétségem elszállt, így már nincs min gondolkodni. Megbeszéltük, enyém a ház, de kifizetem a felét, a többin meg osztozunk. Hetek nyomása alól szabadultam fel. Rákérdeztem, hogy miért most derült ki a dolog, de még mindig állja, hogy fogalma sincs. Nem is számít már.
2016. jan. 31. 18:46
 78/105 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok összesküvés elméleteket gyártani de lehet hogy így volt eltervezve az egész.Ő beállítja magát áldozatnak te pedig bocs a kifejezésért a szemét nem megbocsátó férj.Kitudja lehet már a közös jövőt tervezik.De vszínű hogy inkább csak beletörődött,bár elég könnyen feladta.
2016. jan. 31. 20:35
 79/105 anonim ***** válasza:
Kerdeo, miert kene felepitened megint egy jo eletet? Nem kell, amiert te dolgoztal az a tied!!! Miert azt erzem ki ebbol, hogy a haz amiben laktatok mostanaban lett kesz teljesen! Aztan kiderult a megcsalas es lehet arra jatszanak, hogy te egy csondes, szorgalmas ember vagy, aki ott hagyja a hazat az exednek meg a feszekrakonak!!! Ne tedd, ne adj semmit neki!
2016. febr. 1. 12:09
 80/105 anonim ***** válasza:
Falun vagy varosban laktok. A hazatok eladhato? Nem-e err ment ki a jatek, hogy par millio usse a markat es egy uj kozos kuckoban kezdjen uj eleteta szeretovel? Nehogy egybe fizesd k!!!! Csakis eletjaradekkent havi 5-10 ezer forinttal! Nehogy mar o jarjon jol te meg meg eladositdsad magad!
2016. febr. 1. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!