Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
 51/105 Ági 22 ***** válasza:
100%

Hát barátom tévedsz, ugyan igazad van, elég sokan kihasználják a lehetőséget, de nem mindenki ilyen. Vannak klasszikusan erkölcsös emberek, akik valójában azok, nem csak mondják.

Én 10x éve vagyok házas, soha nem csaltam meg a feleségemet, pedig lett volna rá lehetőségem. És ő mit tett? Megcsalt. Ja, persze lúzer vagyok!

2016. jan. 29. 14:52
 52/105 A kérdező kommentje:

"Igen,miért ő talán a tulajdonod?"

Hát miután kimondtuk házasságnál, hogy te az enyém és én a tied, nos feltételeztem egy bizonyos mértékig.

2016. jan. 29. 15:14
 53/105 anonim ***** válasza:
70%
Megértelek, hogy fáj, de ha megpróbálom beleélni magam a feleséged helyzetébe, feltételezve, hogy tényleg semmi nem volt azon az egy éjszakán kívül, akkor neki sem lehetnek szép napjai mostanában. Talán már el is felejtette, még a bűntudata is elszállt az évek alatt, van egy stabil házassága, tervezgeti a gyereket, majd egyik pillanatról a másikra végeszakad. Egy nőnek ez olyan lehet, mintha egy balesetben meghalna a férje. Nem hiszem el, hogy csak ül és meg sem próbál beszélni veled.
2016. jan. 29. 15:39
 54/105 A kérdező kommentje:
Próbálkozik, zaklat minden nap, már ma is megkaptam az adagomat, de igyekszem figyelmen kívül hagyni. Ha hiánya van, ott a szeretője, menjen hozzá!
2016. jan. 29. 15:43
 55/105 anonim ***** válasza:
37%
Egyre jobban,ahogy olvasom a válaszaidat, te egyáltalán szereted a feleségedet? Hogy lehet valaki ennyire kőszívű? Ha igazán szeretnéd megbocsájtanál neki,hisz nem akarnád elveszíteni,vagy legalább beszélnél vele,nem így mint egy durcás kisfiú aki befogja a fülét és meg sem hallgatja a másikat ,van egy olyan érzésem,hogy pár hónap múlva bánni fogod a dolgot,de ne legyen igazam!
2016. jan. 29. 16:29
 56/105 A kérdező kommentje:
Meghallgattam, mielőtt eljöttem. Meghallgathatom még egyszer, de akkor sem fogom tudni, hogy mi igaz és mi nem. Eddig is hazudott. Valamennyire hálás is vagyok ennek az embernek, hogy felnyitotta a szemem. Amúgy nem lepődék meg, ha a válás után egyből összejönnének. Talán így is tervezték. Nem baj, vigyen mindent, ha akar. Egy jó életet már felépítettem a semmiből, menni fog megint.
2016. jan. 29. 16:42
 57/105 A kérdező kommentje:
Valamint nyilván ő nem szeret engem. Miután ez kiderült, én miért szeressem? Csak testiség, mi? Szerintem olyan nincs, érzelem nélkül nem lehet. Jobb esetben legallábbis nem.
2016. jan. 29. 16:45
 58/105 anonim ***** válasza:
100%
Dühös vagy és csalódott ami érthető de ne hagyd hogy ez befolyásoljon.Próbálj az eszedre hallgatni.Talán elmehetnétek egy párterápiára másért nem azért hogy a következő kapcsolatodban ezeket kamatoztasd.Több mint vszínű hogy "csak" egyszeri alkalom volt a szerető simán besározhatná a feleséged csak hogy bosszút álljon,egyébként meg azaz érdekes hogy miért most borította a bilit és egyáltalán minek?
2016. jan. 29. 18:32
 59/105 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de mint már írtam, mindegy, miért tette, ő legalább őszinte volt velem. Majd ha véletlenül egyszer összefutok vele, megkérdezem.
2016. jan. 29. 19:20
 60/105 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes egy fickó lehetsz,hogy ennyire nem érdekel a dolog. Ha velem történik mindez, biztosan a végére járok,felkeresem a kollégát,kollégákat és megkérdezem a részletekről,a feleségemet sem dobnám csak így el,mert biztosan állíthatom nem akar összejönni a kedves kollégával,ha azt akarná nem zaklatna téged,hogy hozzátok helyre a dolgokat és nem is zokogna.
2016. jan. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!