Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 anonim ***** válasza:
100%
Eleg nagy kulonbseg van. Ez igy sokkal rosszabb. Az onar onmagaban komoly hiba hogy megcsalt, de hat a noknek neha elmegy az esze ha hosszukas dolgokat latnak. Viszont az hogy ezutan 4 evig hazudott (ezt hazugsagnak mondjak, nem bizonyitasnak), az mar gerinctelen dolog.
2016. jan. 28. 10:55
 2/105 anonim ***** válasza:
27%

Igen, mivel akkor kell "bűntetni, ill. odacsapni" amikor még friss a dolog. Akkor van hatása. Mostmár szerinted mégis mit fog tanulni belőle?

Hagyd a válást, 1-2 hétig legyél kicsit ridegebb, ha van valami amit nem ad meg, akkor azt most kikövetelheted tőle, sztem jogosan.

Nagyjából ennyi. Válással ennyi idő után madarat csinálsz magadból, akármennyire is undorító dolog a megcsalás.

2016. jan. 28. 10:58
 3/105 anonim ***** válasza:
100%
Ez az èn vèlemènyem!Szerintem semmiben.Ha engem húsz ève csalt volna meg a párom akkor is szakitanèk.Nekem nincs külömbsèg.De ez csak az èn vèlemènyem, mindenki máskèpp látja, cselekszik.
2016. jan. 28. 11:03
 4/105 anonim ***** válasza:
100%

A különbség csak annyi, hogy ha most történt tudok dühöngeni, megbeszélni. Adott a lehetőség a büntetésre és a megbocsájtásra, Én döntöm el. Ha régebben történt és most vallják be, akkor csak simán elvárják, hogy megbocsássam. Hiszen "ez már nagyon régen volt"!

A probléma ott kezdődik, hogy évekig mennyi mindent tettem azért aki megcsalt és még csak nem is tudtam róla. Ilyenkor feljönnek az emlékek, hogy mennyi szeretet, áldozat, erőfeszítés van ebben a kapcsolatban.

ÉS AZ EGÉSZET HAZUGSÁGNAK LÁTOD!

De még most is rajtad műlik, hogy mit csinálsz.

2016. jan. 28. 11:22
 5/105 A kérdező kommentje:
2. Nem azért jöttem el, hogy ő tanuljon, hanem mert nekem nem kell hűtlen feleség. Az a két hét is rég letelt már, csak most untam meg, hogy én vagyok a bűnbak.
2016. jan. 28. 11:25
 6/105 anonim ***** válasza:
100%
Azèrt gondolják ,mert nem velük tőrtènt,meg nègy ève volt.Úgy gondolják règ volt el kène felejtened.Azóta jó kislány volt a felesèged mindenki ezt látja.
2016. jan. 28. 11:31
 7/105 A kérdező kommentje:
Pont ezeket az érveket nem értem, hogy ez mind miért fontos?
2016. jan. 28. 11:33
 8/105 anonim ***** válasza:
Mert ők máskèpp gondolják mint te.Ezzel èrvelnek.Sokan megtudják bocsátani a megcsalást. Èn nem ezek közè tartozom.
2016. jan. 28. 11:42
 9/105 anonim ***** válasza:
100%

Ha azóta nem csalt meg, akkor TALÁN el lehet hinni, hogy a jövőben sem fog. Ez az egyetlen érv mellette.

Viszont az is igaz, hogy azóta folyamatosan hazudott - ez pedig egy ellenérv. Most sem vallotta volna be - nem rajta múlt, hogy mégis kiderült.

Rajtad múlik, hogy mit teszel. Én a helyedben beszélnék vele, megkérdezném a szándékait is, és utána elgondolkodnék a dolgokon.

2016. jan. 28. 11:43
 10/105 anonim ***** válasza:
0%
Jol teszed,h elvalsz. Rugd is ki a lakasbol azonnal.
2016. jan. 28. 11:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!