Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 A kérdező kommentje:
Én azt nem tudhatom. Mindketten azt mondták, de hát azt mondanak, amit akarnak.
2016. jan. 28. 15:10
 42/105 anonim ***** válasza:
85%

tudjátok mi a vicc?

az én közeli családi körömben is nemrég lépett félre egy 3 gyerekes feleség, és mint utólag kiderült az egész karácsony másnapján történt, mikor "állítólag" elugrott kocsival elvinni az ajándékokat a szomszédos városba a barátnőjéhez.

csak nem oda ment hanem a szeretőjéhez (férj barátja, családos férfi 1 gyerekkel), akivel már több mint egy hónapja viszonyt folytatott.

most az egész család a feleséget sajnálja (természetesen csak a női tagok) mindenki sír hogy szegény X-nek most milyen rossz, a barátnői is öntik belé a lelket nonstop.

és persze a férj a gané, mert elhanyagolta a feleségét, ugyanis sokat dolgozott hogy a szintet tartani tudják, ha már a feleség nem melózik, és egy embernek kellett négy embert eltartani (feleség + a gyerek)

a feleség anyja szó szerint elbagatellizálja az egészet, hogy hajjj ez csak egy sima fellángolás, túl lehet élni, a barátnők és a női testvér is mind-mind ugyan ezt fújja -a férj rossz, a feleség semmi hibát nem követtet el.

most komolyan, normálisak az ilyen emberek?

én elmondtam nekik a véleményem, hogy a szemebnem egytől egyig mind 1 forintot nem ér ezek után, hogy csak azért fogják a pártját valakinek mert ő csak egy "nő".

2016. jan. 28. 15:21
 43/105 anonim ***** válasza:
Most, hogy írod, hogy nincsenek gyerekek, így lehet tényleg nem érdemes erőltetni meg foltozgatni. A válás is gyorsan és könnyen zajlik ilyen esetekben.
2016. jan. 28. 15:48
 44/105 A kérdező kommentje:

Mindenképpen válok. Azért mégis bánt, hogy egy perc alatt így tönkremehet valami. Remélem, hogy meg tudjuk oldani a válást közös megegyezéssel. Nem akarok huzavonát és veszekedést.

Jó, hogy mégsem mindenki szerint én vagyok az egész oka. Jól esnének a való életben ilyen bátorító szavak. Kényszerből jöttem ide, de jól tettem, köszönöm!

2016. jan. 28. 16:07
 45/105 Ági 22 ***** válasza:
83%

Én is hasonló cipőben járok, csak nálunk vannak gyerekek és a feleségem tagad. Pedig van bizonyítékom, de azt nem mondtam el neki. Ennek alapján már tragikomédia, hogy azt mondja: szeretlek igaziból, eg ölelget, meg csókol. Megcsalt és tagadja is, kiváló párosítás.

Nem kívánom senkinek, borzasztó állapot.

2016. jan. 28. 16:08
 46/105 anonim ***** válasza:
42-es tipikus példája annak amikor jaj szegény elvolt hanyagolva de ha a férj nem dolgozik annyit akkor meg azért mert egy lusta disznó.Karácsony másnapján ehhez pofa kell,mindenki a saját fajtáját védi.Bezzeg ha ő tette volna ezt ebből az okból kifolyólag akkor még a gyerekektől is eltiltották volna.Jobban jár ha megszabadul egy ilyentől.Kérdező a viszonyról vszínűleg igazat mondtak,már nem volt miért hazudniuk de ettől természetesen nem lesz jobb,ne hagyd hogy befolyásoljanak.
2016. jan. 28. 18:09
 47/105 anonim ***** válasza:
52%

Először is ne hibáztasd magadat! A másik én valószínűleg a helyedben megbocsájtanék ,ha ezenkívül nem lenne más súlyos problémám a házasságommal. Nem értem,hogy miért tulajdonítanak a testiségnek ekkora jelentőséget az emberek,a feleséged téged szeret ,egyszer a múltban valamikor nem tudott nemet mondani a munkatársának,mert mit tudom én olyan helyes vagy jó testű vagy olyan szövege van az ok mindegy ,megtörtént. Aztán lehet rájött,hogy neki ez nem pálya ő téged szeret,nem mondta el,mert akkor veszítetted el édesanyádat,nem akart még mélyebbre lökni, szeret még mindig,azóta még hűtlen se volt. Miért kellene elhagyni? Azt gondolod,hogy más majd jobb lesz? Bárkivel történhet párkapcsolatban is,hogy egy új ember lángra lobbantja és ezt a lángot nehéz eloltani,főleg ha a párod épp akkor abban az időszakban más dolgokkal foglalkozik.

Valaki írta,hogy a férj folyton dolgozott,igenis hibás volt,miért nem állt a sarkára és kérte a nőt,hogy ő is keressen munkát,akármit részidős is megfelel.Meg el tudom képzelni mindig hulla fáradtan behuppant az ágyba és kész ez egész évben,évekig,minimális kommunikáció feleséggel,ezek a dolgok nem vezetnek semmi jóra.

2016. jan. 28. 22:38
 48/105 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ha most hazamennék (nem fogok), nyugodtan összefekhetnék másokkal, csak őt kell szeretnem, az teljesen rendben lenne? Érdekes. A másik meg, hogy nem csalt meg azóta, az vagy igaz, vagy nem. Könnyen mondja, a bűnösséget kell bizonyítani, nem azt, hogy mi nem történt meg. Számon se lehet kérni, azt titkol el, amit akar.
2016. jan. 29. 08:33
 49/105 Ági 22 ***** válasza:
95%

Jó érvelés. Meg mi az hogy csak testiség? Ló..szt, már elnézést. Az igen, ha elmegy az ember a prostihoz, csinálják, amit kell és továbbáll. az igen. De amikor pl. két családos ember enyeleg, meg üzengetnek egymásnak, meg még ki tudja mit csinálnak...Én azt nem nézném olyan egyszerű testiségnek, hiába mondja, hogy engem szeret.

Olvastam már olyan bődületes ökörséget is, hogy azért csalnak meg, mert szeretnek. Na ige!

2016. jan. 29. 10:17
 50/105 anonim ***** válasza:
0%
Igen,miért ő talán a tulajdonod? Miért zavar az,hogy mással is jól érzi magát nem csak veled? Tudom,tudom ezt fogadja el a társadalom,legalábbis nyíltan mindenképp,meg persze a férfiak a nőjükkel szemben mindenképp elvárják. Tapasztalataim szerint mindenki addig ilyen erkölcsös amíg nem kerül ilyen helyzetbe,lehetősége nem nyílik rá,persze vannak kivételek akik nemet mondanak ,mert annyira beléjük lett nevelve,de valójában miért is mondasz nemet? Miért is lennél kevesebb,ha élnél a helyzettel? Mit ártasz ezzel? Ugyanúgy szereted a párodat,csak szexuálisan mással is jól érzed magad. Nem kell emiatt lehúzni ,hogy én így gondolkodok és esetleg te vagy ti másképp,ez az én véleményem.
2016. jan. 29. 14:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!