Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miben különbözik egy évekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?

Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy a feleségem 4 éve megcsalt. Megbeszéltük a miérteket, majd elhagytam. Mindenki, akire támaszkodnék valamiért engem támad, de az érveik hülyén hangzanak. Például, hogy nem is szeretem. A feleségem csalt meg, ő nem szeret engem. De négy éve bizonyít. Dehogy, ha nem tudom, hogy bizonyítania kell, hogy bizonyíthat nekem bármit? Őszinte nem volt, most sem tőle tudtam meg. Megcsaltak, mint kiderült, "hirtelen fellángolásból", pont egy nehéz időszakban, úgy, hogy se előtte, se utána nem volt probléma. Válás előtt állok és még a saját húgom is a feleségemet pártolja, pedig szerintem ő is sértett kellene, hogy legyen az ügyben. Tényleg ekkora a különbség?
2016. jan. 28. 10:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
72%
Én is elválnék, akármennyi éve történt a dolog... Ezek nem érvek arra, hogy maradj.
2016. jan. 28. 12:02
 12/105 anonim ***** válasza:
84%
Annyira bírom, hogy mindenki abból indul ki, hogy azóta nem csalt meg. Honnan tudják? Akkor lenne értelme ezt goondolni, ha most ő vallotta volna be. Ki tudja, hány megcsalást titkol még! És mi lesz a következő nehéz időszakban? Megint megcsal? Na persze...
2016. jan. 28. 12:05
 13/105 Ági 22 ***** válasza:
100%

Kemény helyzet, remélem gyerekek nincsenek, vagy már nagyobbak.

Én sokat olvastam megcsalással kapcsolatos írásokat, gondolom a kérdező is. De nem laikusoktól, hanem "szakemberektől", pszichológusoktól, pszichiáterektől. Soha nem hittem ebben, de beláttam, sok igazság van benne, amit írnak. Erősen meg kell azért szűrni.

Nem tartom magam szakavatottnak, okosnak a témában, de általánosnak mondható, hogy a megcsalások nagy részében szerepe van az áldozatnak is.Az évek alatti viselkedése, kapcsolata a párjával, vagy egyszerűen az, hogy nem mutatja ki szereteté, így a másik fél olyat keres vagy nem keres, de összeakad vele, aki ezt aki megadja. Megérti, beszélget vele, kedves szavakat mond.És ez sajnos elég is a megcsaláshoz. Persze ez nem mentesíti a hűtlen felet.

2016. jan. 28. 12:05
 14/105 anonim ***** válasza:
16%
Mindig van egy folyamat, amig ket ember megismerkedik es eljut az agyig. Eloszor magaban kell meghoznia a dontest, hogy bizony en magamban fogom tudni azt a ferfit. A szambafogom venni.... Es hasonlok, mikor tolta le a ferfi nadragjat, simogatta, puszilgatta ott lent, nem az jart a fejeben, hogy a szegeny ferje... Hanem csabos tekinteteket vetett a masik felre. Ezt gondold vegig. En a helyedben elvallnek, kisemmiznem ( vagyis semmit nem adnek neki ) es a szemebe mondanam, hogy menj ahhoz a ferfihoz, aki akkor jo volt! Foglalkozzon o veled! Es azt se felejtsuk el, hogy magaban tudta tartani 4 evig! Vagyis nem mondta el, ki tudja a jovoben is magaban tud tartani sok mast is! Amugy kitol tudtad meg?
2016. jan. 28. 12:08
 15/105 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés...Az, hogy a rokonok mit mondanak, azzal szerintem ne törődj. Ők sok esetben össze akarják tartani a családot, még akkor is, ha nyilvánvalóan nem jó a két félnek (változó okok miatt, hagyományok, mit gondolnak majd mások a lakókörnyezetben pl. falu, stb).

Én azt pozitívumnak mondanám, hogy elvileg azóta nem csalt meg. Szerintem, ha tényleg egy baki volt, jobb lett volna, ha el sem mondja. Lehet, hogy azért nem is mondta, mert nem akart ezzel megbántani, tekintettel rád. Nekem az is kérdés, hogy miért került ez most felszínre?

Lényeges kérdés:jelenleg neked van-e valami problémád a párkapcsolatodban? A megcsaláson kívül. Mert, ha egyébként minden rendben, akkor lehet tényleg nem lenne érdemes felrúgni a kapcsolatot. Mindenki követhet el hibát.

Gondolkodj el, neked mi éri meg jobban, ha maradsz, vagy mész?

2016. jan. 28. 12:09
 16/105 A kérdező kommentje:

Az mondta el, akivel történt a dolog. Mikor szembesítettem a feleségemet, ő is bevallotta. Gyanús az is, hogy miért most mondta el. Biztos megint volt valami, de azt tagadja.

14. A részletes leírásod nem segített sokat a hangulatomon.

2016. jan. 28. 12:22
 17/105 anonim ***** válasza:
Nem a felesèg mondta el.Az sunyitott nègy èvig.:)
2016. jan. 28. 12:22
 18/105 anonim ***** válasza:
83%
Jól teszed, hogy elválsz. A régebbi megcsalás is megcsalás..és nem is ő mondta el...menjen a hűtlen..
2016. jan. 28. 12:23
 19/105 anonim ***** válasza:
Bosszúbol buktatta le a felesèged biztos.
2016. jan. 28. 12:24
 20/105 anonim ***** válasza:
14es vagyok, nem bantani akartalak, de homokba se dugd a fejed, ez tortent. Amugy a masik felet arcon vagtad, vagy esetleg, fonokod, vagy hasonlok? Mit csinaltal a ferfival, amikor az elmondta, hogy lefekudt a felesegeddel?
2016. jan. 28. 12:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!