Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik egy évekkel ezelőtti megcsalás egy tegnap történttől?
Kemény helyzet, remélem gyerekek nincsenek, vagy már nagyobbak.
Én sokat olvastam megcsalással kapcsolatos írásokat, gondolom a kérdező is. De nem laikusoktól, hanem "szakemberektől", pszichológusoktól, pszichiáterektől. Soha nem hittem ebben, de beláttam, sok igazság van benne, amit írnak. Erősen meg kell azért szűrni.
Nem tartom magam szakavatottnak, okosnak a témában, de általánosnak mondható, hogy a megcsalások nagy részében szerepe van az áldozatnak is.Az évek alatti viselkedése, kapcsolata a párjával, vagy egyszerűen az, hogy nem mutatja ki szereteté, így a másik fél olyat keres vagy nem keres, de összeakad vele, aki ezt aki megadja. Megérti, beszélget vele, kedves szavakat mond.És ez sajnos elég is a megcsaláshoz. Persze ez nem mentesíti a hűtlen felet.
Nehéz kérdés...Az, hogy a rokonok mit mondanak, azzal szerintem ne törődj. Ők sok esetben össze akarják tartani a családot, még akkor is, ha nyilvánvalóan nem jó a két félnek (változó okok miatt, hagyományok, mit gondolnak majd mások a lakókörnyezetben pl. falu, stb).
Én azt pozitívumnak mondanám, hogy elvileg azóta nem csalt meg. Szerintem, ha tényleg egy baki volt, jobb lett volna, ha el sem mondja. Lehet, hogy azért nem is mondta, mert nem akart ezzel megbántani, tekintettel rád. Nekem az is kérdés, hogy miért került ez most felszínre?
Lényeges kérdés:jelenleg neked van-e valami problémád a párkapcsolatodban? A megcsaláson kívül. Mert, ha egyébként minden rendben, akkor lehet tényleg nem lenne érdemes felrúgni a kapcsolatot. Mindenki követhet el hibát.
Gondolkodj el, neked mi éri meg jobban, ha maradsz, vagy mész?
Az mondta el, akivel történt a dolog. Mikor szembesítettem a feleségemet, ő is bevallotta. Gyanús az is, hogy miért most mondta el. Biztos megint volt valami, de azt tagadja.
14. A részletes leírásod nem segített sokat a hangulatomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!