Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
 221/225 anonim ***** válasza:
5%
FAKE! FAKE! FAKE! Ezt valami nőgyűlölő írta ki, hogy lejárassa a nőket!!!
2013. aug. 16. 16:48
 222/225 anonim ***** válasza:
80%
Engem is lecseréltek nem is egyszer, engem is használtak ki, csaltak meg, még a szüzességemet is egy köcsög vette el, aki jól átvágott. Attól függetlenül nem csalom meg a mostani páromat és nem éltem életem 3 évét letargiában, mert valamikor valaki megcsalt. Megbecsülöm, hogy most már normális párom van. Ja, és hogy ne érezd már úgy, hogy itt a "por nép" alázza fenséges egyetemen tanuló valódat én már nem tanulok egyetemen, hanem már le is diplomáztam. Akkor most egy még okosabb oktatott ki, tessék.
2013. aug. 16. 16:54
 223/225 anonim ***** válasza:
56%
Bűnöd nem marad megtorlatlanul.
2013. aug. 20. 03:55
 224/225 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fake! Sose becsüld alá nőtársaid alávalóságát.
2013. aug. 22. 21:31
 225/225 anonim ***** válasza:
Az embereknek sajátos módon fejlődik ki az értékrendje, egész változatos lehet a körülményektől függően. Például abban az emberek 99.99%-a szerintem egyet ért, hogy egy újszülött csecsemőt nem trancsírozunk fel egy sajtreszelővel, majd fogyasztunk el, de mondjuk ha már másról van szó, megcsalásról vagy egyéb hétköznapi témákról, akkor ez a szám kisebb lesz. Tételezzük fel, hogy a megkérdezettek 80.00%-a nem helyesli a megcsalást, ennél még kevesebb támogatja ezt úgy, hogy közben büszke is lenne rá. Végső soron szerintem olyan 1-2% körül lenne azon emberek száma, akik osztanák a nézeteidet a tettedről. Persze ezeket az adatokat számmal nem tudom megerősíteni, csak az ismerőseimet kérdeztem meg felőle, 27 emberből 0 értett egyet veled. Tehát amire következtetek, hogy extrém rideg körülmények között nőttél föl egy lakatlan szigeten, család és barátok nélkül, ami eset lehet eléggé komoly ahhoz, hogy ilyen értékrend alakult ki nálad. Másik, esélyesebb feltevésem szerint paranoid skizofrén vagy, így mihamarabb szakembert kell keresned, ha valaha vissza szeretnél illeszkedni a hétköznapi életbe. A legvalószínűbb mégis a "fake" kérdés lenne, tippem szerint.
2015. júl. 9. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!