Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így elfogadható a megcsalás?
Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.
Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.
A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.
Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..
ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki
normális válaszokat kérnék
Nem olvastam végig a kommenteket, de nagyon vicces vagy.
Mikor átmentem a zebrán elütött egy autó. Nagyon fájt és rosszul esett, ezek után akárhányszor a zebrára léptem, mindig eszembe jutott a baleset. Fél éven keresztül nyomasztott a tudat, aztán én is elütöttem valakit. Aztán újra és újra. Szerintem ez egyáltalán nem baj, a rendőrség is vállon veregetett, azt mondták csináljam nyugodtan, hisz én is áldozat vagyok.
Teljesen megértem a helyzetedet!
Azért basszus, megcsalod szerencsétlen gyereket, mert neked fájt az amit veled csinált a pasid. Az nem jutott eszedbe, hogy ugyanolyan, sőt nagyobb fájdalmat okozol/okoztál neki?
Komolyan meg még azt gondolod, h megértő lesz?
Nincs ember aki megbocsájtana egy olyan megcsalást, ahol egy focicsapatnyi ember átment rajtad egy hét alatt...
DE BUTA VAGY, TE JÓ ISTEN!
Írtál egy kérdést az oldalra.Miért?
Mert a barátnőd akiről azt hitted támogatni fog nem értett meg.Mikor mi is leszóltunk elkeztél mentegetőzni.Miért?
Mert belül te is érzed zt ,hogy amit tettél az nem helyes. Kell neked pozitív megerősítés ,de nem kapsz ne próbálkozz.Amit tehetsz az az ,hogy megmondod a barátodnak az igazat.
Na koncentráljál, hátha menni fog.
Láss csodát nem vagyok férfi, éppenséggel pont 21 éves vagyok, mint te, és engem is megcsaltak. Nem is egyszer. Mocsok sz*r érzés, ez tény. Főleg miután ezt 2,5 fél év után nyögi be az illető.
Érdekes módon meg sem fordult a fejemben, hogy kompenzációképpen megcsaljak valaki mást. :D Mert ez nem normális emberi reakció, hanem nyílt és őszinte önzőség és ostobaság.
Végigmentem egy olyan feldolgozó folyamaton, amin egy normális ember ilyenkor végigmegy. Kerestem okokat, magamban a hibát ésatöbbi. A végén pedig arra jutottam, hogy ez is okkal történt, mert nem ő volt az, akivel le kell majd élnem az életem.
ÉS NEM KEZDTEM EL ÖSSZE-VISSZA K*RATNI MAGAM MINDENKIVEL!
Tényleg fontold meg a pszichológust.
Vagy szóljál valakinek, hogy b*sszon tarkón egy lapáttal, hátha helyrerázódik az agyad. Ha ez kiderül, úgyis lesz rá jelentkező.
Attol meg hogy jol tanulsz lehetsz rib*** es be is bizonyitottad, hogy az vagy.
Attol, hogy te most fajdalmat okozol valakinek neked nem lesz jobb. Ideig oraig talan, de hosszutavon semmit nem old meg. Neked nem a megcsalas kellett, hanem a tudat, hogy megkaphatsz barkit, hogy felszedhetsz annyi pasit amennyit akarsz. Szerintem szakits a baratoddal, anelkul, hogy elmondanad neki, hogy mit csinaltal. Ne mond el neki, mert csak fajdalmat okozol neki, amit nem erdemel meg es egy ideig majd ra sem bir nezni a nokre. Mond azt neki, hogy neked ez igy mar nem megy es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!