Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
 181/225 anonim ***** válasza:
100%
Ez már rohadt vicces kezd lenni
2013. jún. 24. 00:42
 182/225 A kérdező kommentje:

Ugyan már semmit nem tudtok a fájdalmamról.

Vagy pasik vagytok, vagy olyan szerencsés fruskák , akikkel sosem tették meg azt amit velem!!!! :'(

2013. jún. 24. 00:43
 183/225 anonim ***** válasza:
100%
még mindig azt hiszed, hogy a mostani pasidnak nem fáj..nem értem miért, komolyan elmondhatnád
2013. jún. 24. 00:44
 184/225 A kérdező kommentje:
Mi? Mikor mondtam hogy ezt hinnéd? Pont azért tettem meg, hogy most fájjon másnak is , mit nem értesz ezen?
2013. jún. 24. 00:45
 185/225 anonim ***** válasza:
100%
édes,olvasd már el,többen írták hogy megcsalták őket,na játszd már a világfájdalmasat,nem csak neked sz*r,nem játszd meg hogy csak te tudod hogy milyen amikor elárulnak vagy megbántanak
2013. jún. 24. 00:45
 186/225 anonim ***** válasza:
100%

Idősebb vagyok de nem cinkXD

Valóban ribiztünk is mert az vagy de u.akkor normális kommenteket is kaptál. Pedig az egyetemistáknak már Tudni kellene szőveget értelmezni.

2013. jún. 24. 00:47
 187/225 A kérdező kommentje:
Na jól van gyikok, lépek aludni. Nem is értem mit vártam. Érzéketlen, csakis a saját kis beszükült fejükkel gondolkodni tudó szerencsétlenek..
 188/225 anonim ***** válasza:
100%
és cseppet sem undorít hogy direkt okoztad ezt a fájdalmat, amiért más megcsalt?
 189/225 anonim ***** válasza:
100%
Menj is a fenébe, ócska provokátor vagy, ennyi elég volt belőled. Szutyok!
2013. jún. 24. 00:50
 190/225 anonim ***** válasza:
100%
192# amen
2013. jún. 24. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!