Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/225 anonim ***** válasza:
98%
A megcsalás az semmilyen módon nem elfogadható.
2013. jún. 23. 22:58
 2/225 A kérdező kommentje:
De nem volt vele semmi bajom, nem másnál kerestem amit nem kapok tőle meg vagy ilyesmi. Általában ezért szokott lenni nem?
2013. jún. 23. 22:59
 3/225 anonim ***** válasza:
98%

"Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással. "

Ez qrva rosszul gondolod.

2013. jún. 23. 22:59
 4/225 anonim ***** válasza:
98%
Pont ezért vagy szánalmas, mert ki is emeled, hogy egyetemista vagy. Komolyan mondom, nem tudom mi lesz így a világgal.
2013. jún. 23. 23:00
 5/225 anonim ***** válasza:
98%
Te nagyon ostoba vagy.
 6/225 anonim ***** válasza:
97%
Attól még az vagy. (semmi köze , h hol tanulsz és milyen eredménnyel)
 7/225 anonim ***** válasza:
95%
Ez nem fake véletlenül?
2013. jún. 23. 23:01
 8/225 anonim ***** válasza:
97%
nem volt jogod,nem ő csalt meg,csak r*banc vagy és kifogásokat keresel
2013. jún. 23. 23:01
 9/225 anonim ***** válasza:
98%
K urva mindegy milyen rdményesen tanulsz ha emberileg egy nagy nulla vagy!
2013. jún. 23. 23:02
 10/225 A kérdező kommentje:
Sokkal könnyebb volt utána
2013. jún. 23. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!