Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/225 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem is lány vagy.
2013. jún. 23. 23:04
 22/225 anonim ***** válasza:
96%
bocs. de hánynom kell tőled.
2013. jún. 23. 23:04
 23/225 anonim ***** válasza:
97%

engem is megcsalt az exem, sőt, ő még meg sem mondta, a szakítás után tudtam meg (a tudat jobban fájt, mint maga a szakítás). most olyan barátom van, aki jobb, mint akit megálmodtam magamnak, és egyértelmű, hogy nem kell más, nem vágyom másra, semmilyen formában sem.

a megcsalás a lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz egy olyan emberrel, aki szeret téged és bármit megadna neked. nem csak megbántod és összetöröd a szívét, de még el is árulod és hazudsz is neki. egyértelműen nem elfogadható a megcsalás- még ha csak egyszer, részegen történik meg, talán elgondolkodik rajta az ember, de ha többször, szándékosan, akkor egyértelmű, hogy neked nem ő kell, vagy legalábbis ő nem elég.

és a ri.banc nem a buta nőt jelenti. a ri.banc az elég jól takarja a te helyzeted.

2013. jún. 23. 23:05
 24/225 anonim ***** válasza:
96%
tudom,engem is megcsaltak,viszont utána összetettem a két kezemet hogy találtam valaki olyat akinek én kellek és akivel boldog vagyok,attól hogy egyetemista vagy emberileg nulla maradsz
 25/225 anonim ***** válasza:
96%

Attol hogy okos vagy meg lehetsz r*banc, es sajnalom de azok alapjan amit leirtal nagyon is annak tunsz..

Ertem hogy faj a megcsalas de ez nem jogosit fel arra hogy ezt massal is megtedd! Tenyleg azt akarod, hogy a baratod ugyan azt a fajdalmat erezze amit te?

Es csak hogy tudd, azzal hogy a hata mogott megcsaltad nevetseg targyava tetted.. ezellen sajna mar nem tehetsz, mond el neki, o valoszinuleg szakit majd veled de az nem helyes ha tovabb tetteted hogy minden rendben van, mert ezzel csak o szenved.

Bocsi azert ahogy irtam de telefonrol vagyok.

L

26/225 anonim ***** válasza:
95%
Menjél sarokra.
 27/225 A kérdező kommentje:
Miközben mással szexeltem az volt végre átéltem, hogy milyen érzés lehetett az exemnek, és nem tudtam leállni ezzel, egyszerűen hajtott, hogy még egyszer, aztán még egyszer, aztán még nyakatekertebb módon , pl mielőtt találkoztunk volna, előtte egy órával, izgatott is valamilyen szinten , de nem vagyok ribi csak áldozat .
 28/225 anonim ***** válasza:
97%
Az észt sajnos nem a diplomával osztogatják, főleg, ha apunak van elég pénze...
2013. jún. 23. 23:06
 29/225 anonim ***** válasza:
95%
És mondd, arra, hogy előzőleg egy retardált b*rommal jártál, az a megoldás, hogy most te válsz azzá? Igen, továbbra is tartom, hogy csak egy ócska r*banc vagy, mégpedig a rosszabbik fajtából. Aki pont azzal b*szik ki, aki épp hogy nem szolgált volna rá, és ráadásul erre még rohadtul büszke is. Komolyan, te hogy tudsz a barátod szemébe nézni? Van egyáltalán neked lelkiismereted és erkölcsöd?
2013. jún. 23. 23:06
 30/225 anonim ***** válasza:
93%
Szegény barátod. Hogy bírsz a szemébe nézni? Undorító vagy.
2013. jún. 23. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!