Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/225 A kérdező kommentje:

Azért érdekel mások véleménye, mert úgy gondoltam, hogy ti objektívok tudnátok lenni és talán köztetek van valaki aki átérzi a helyzetem .

Érdekelne a megoldás hogy hogy lehetne ezt úgy megoldani hogy ne legyen baj belőle. A barátom támogat jelen leg csak ő dolgozik, nagyon balül ütne ha most szétmennénk ráadásul biztos ő sem értene meg, és amúgy sajnálnám is :(

mi a megoldás?

2013. jún. 23. 23:28
 82/225 anonim ***** válasza:
90%
remélem elhagy barátod és sose lesz több olyan hülye aki szóba áll veled.
 83/225 anonim ***** válasza:
83%

NEM! NEM TEHETED MEG! EZZEL LESÜLLYEDTÉL ANNAK A SRÁCNAK A SZINTJÉRE AKI 3, -ISMÉTLEM 3 ÉVE CSALT MEG!

EGY FOKKAL NEM VAGY JOBB MINT Ō, SŌT, ROSSZABB IS VAGY MERT TÖBB FIÚVAL IS MRGCSALTAD AZT A FIŮT AKI TÉGED SZÍVBŌL SZERET!

AZOKNAK MEG AKIK LEFEKÜDTEK VELED CSAK AZT TUDOM MONDANI HOGY "SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT! MOCSKOS FÉRGEK VAGYTOK TI IT!"

84/225 anonim ***** válasza:
90%
a pénzéhes rühes r*banc...gyerelejóisten!!
2013. jún. 23. 23:29
 85/225 A kérdező kommentje:

Egyik felem érzi, hogy ő nem ezt érdemli és nem ő tehet róla, de ugyanakkor magamra is gondolnom kell. ez még nem önzés

nekem kellett ez, felszabadultam! nem lehetett volna ezt kikerülni

tényleg senki nem volt még ebben a helyzetben?

86/225 GrimmjoWwW ***** válasza:
94%

csak idézni tudok 1 BSW-számból..

"Remélem egyszer úgy b*sz rád isten hogy b*szarsz ... hogy b*szarsz te ri*banc... "

87/225 anonim ***** válasza:
94%
Ne bosszantsátok magatokat az ilyen nőkön. Sosem változik meg, mert ostobenkó és ez olyan mintha egy falnak magyaráznád a turbó motor működési elvét.
2013. jún. 23. 23:30
 88/225 anonim ***** válasza:
95%

Az a megoldás, hogy a legközelebbi adandó alkalommal eléállsz és nyíltan elmondod neki, hogy mit tettél.

Ha van egy kis esze gondolkozás nélkül ott hagy, de hát ezt érdemled. Ha akár egy kicsit is tiszteled és szereted őt, megteszed ezt érte. És akkor talán még esélye is lesz egy normális barátnőt találnia magának.

2013. jún. 23. 23:30
 89/225 anonim ***** válasza:
95%

Édes bogaram figyelj! NAGYON figyelj de tényleg!.

Attól, hogy téged megcsaltak és vérig voltál sértve NEM teheted meg te is mással. NEM! Ez nem így működik. Az akit Te megcsaltál egy teljesen ártatlan ember. Neki ehhez semmi köze.

NEM TEHETED MEG MÁSSAL.. És ha tényleg olyan okos lennél akkor ezt nem kellene a szádba rágni, hanem tudnád magadtól is. Buta vagy. Nem hülye, hanem buta az élethez.

2013. jún. 23. 23:32
 90/225 anonim ***** válasza:
35%
már mindent értek emberek! megértettelek végre!! halleluja! az a problémád, hogy valamikor megcsalt a barátod 3 éve teljesen elvesztetted a bizalmadat a férfiakban..a mostani barátodba is azt látod, hogy magcsal, vagy ha még nem úgy is fog, úgy is férfi..igazam van? ezt gondolod? csak az a baj, hogy ez nem biztos hogy így van..nem minden férfi ilyen..és most már inkább sajnállak, mint elítéllek...mert nem tudom, hogyan szerezhetnéd vissza a férfiakba vetett bizalmadat..de ezt el kell hinned, hogy nem minden férfi féreg, és magcsal..valószínűleg a barátod sem az, csak te azt hiszed..de mi nem úgy hisszük, ezért hurrogtunk le..de én már megértettelek :) bár nehéz volt...
2013. jún. 23. 23:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!