Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/225 anonim ***** válasza:
100%
rajtad mentek keresztül jó páran. xD
2013. jún. 23. 23:45
 112/225 anonim ***** válasza:
100%
Keress meg egy papot, a feloldozásért.
2013. jún. 23. 23:45
 113/225 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a korod. 21 vagyok ha tudni szeretnéd. 16 évesen 0 élettapasztalattal ne okoskodj, menj leckét írni. :)
2013. jún. 23. 23:46
 114/225 anonim ***** válasza:
100%
fake vagy nem, nem izgat, mg egyet reagálnék..az, hogy szándékosan azért jöttél össze valakivel,hogy megcsald, ezzel kikúráld magad embertelen és semmilyen formában nem elfogadható, önzőségre vall, hogy egy másik ember öszeomlásával járó kúrát választasz. akkor már jöttél volna össze az exeddel és csaltad volna ..mondjuk úgy h direkt lássa vagy mittudomén..a lényeg, hogy lehet, hogy te most kikúráltnak és felszabadultnak érzd magad, de h van benned egy csepp emberi érzés és empátia, akkor remélem szenvedni fogsz jódarabig a bűntudattól, hogy egy másik ember szenvedése okozta neked a megkönyebbülést...lehet, hogy buta nem, de baromi önző vagy..gondolj másokra előbb magad helyett, és akkor jobb ember leszel.
 115/225 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy a normális nők is az ilyenek miatt szívnak, mint te. Lehet, hogy adott volt egy normális pasi, aki most már soha, de soha többet nem fog bízni senkiben, mert ilyen kedvesen bántál vele.
 116/225 anonim ***** válasza:
100%
azt nem értem, hogy amíg nem dolgoztad fel magadban a korábbi csalódást, és félresikerült kapcsolatot/megcsalást, minek mész bele ilyen komoly kapcsolatba, ha ennyire értelmes embernek tartod magad, mert ez így elfogadhatatlan, itt akit sajnálni lehet az a barátod
2013. jún. 23. 23:48
 117/225 anonim ***** válasza:
100%
115 pontosan! eddig nem nagyon értettem miért mindig a sok kérés a férfiaktól, hol vannak normális nők? a környezetem tele van velük.és ilyen rájövök, hogy ja hát ezért...
2013. jún. 23. 23:49
 118/225 anonim ***** válasza:
100%
De bizony, ezzel lelkileg megölted egy életre...
2013. jún. 23. 23:49
 119/225 anonim ***** válasza:
100%
a nap kérdése ez
2013. jún. 23. 23:50
 120/225 A kérdező kommentje:

Amúgy a barátom sem szent . neki is farka van.

akikkel megcsaltam, azoknak is volt :)

Elég néhány forróbb csók a nyakukra, buja kis suttogás a fülükbe , esetleg odarakni a kezüket a combomra és hiába házas, hiába van barátnője, az enyém arra az éjszakára . Nem tudom elhinni hogy van olyan aki nem ilyen és nem aszexuális.. :(

2013. jún. 23. 23:50
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!