Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így elfogadható a megcsalás?
Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.
Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.
A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.
Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..
ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki
normális válaszokat kérnék
Te vagy az élő példa arra, hogy attól, hogy valaki egyetemre jár, még lehet segghülye:)
Amúgy meg egyet tegyél meg a társadalom érdekében: ne szaporodj, így is van elég hülye...
De okoskodok 16 évesen mert több élettapasztalatom van MÁR MOST mint neked 21 évesen..
Hogy mért? Mert kib*szottul egyedül élek 14 éves korom óta.De ez most mindegy.
Felvághatsz a koroddal mert ha fejben egy 13-14 éves kis t*kony szintjén állsz akkor nálad a kor csak egy állapot. Nem több. Buta vagy mert úgy gondolod neked ezt meg kellett tenned és azt várod, hogy együtt érezzenek veled. Pedig Te tudod, hogy milyen mikor megcsalnak MÉGIS(!!!) megtetted és azt várod, hogy megértsenek? Komolyan?.
Te nagyon okos 21 éves egyetemista.
Kérlek erre válaszolj normálisan, mielőtt reflexből nyomnád a pirosat:
"Persze ez is csúnya dolog bizonyos szempontból de nem olyan drasztikusan"
Áruld el, hogy miért kevésbé drasztikus az, hogy megcsaltad a barátodat annál, hogy valaki téged csalt meg? MI különbség van megcsalás és megcsalás között, amikor mindkettőnek ugyanaz az eredménye?
Az, hogy engem csaltak meg , az más. Egyszerűen más, nekem ez nagyon fájt de nem várom el, hogy meg értsétek mert ehhez tényleg nagyon érzelmesnek kéne lenni amit az emberek nayg részétől sajnos nem lehet várni ebben a nyomorult világban.
és nem, nem miattam!
121 ---a mindenkinek farka van mondatodra egy korábbi kommentemmel reagálnék
már mindent értek emberek! megértettelek végre!! halleluja! az a problémád, hogy valamikor megcsalt a barátod 3 éve teljesen elvesztetted a bizalmadat a férfiakban..a mostani barátodba is azt látod, hogy magcsal, vagy ha még nem úgy is fog, úgy is férfi..igazam van? ezt gondolod? csak az a baj, hogy ez nem biztos hogy így van..nem minden férfi ilyen..és most már inkább sajnállak, mint elítéllek...mert nem tudom, hogyan szerezhetnéd vissza a férfiakba vetett bizalmadat..de ezt el kell hinned, hogy nem minden férfi féreg, és magcsal..valószínűleg a barátod sem az, csak te azt hiszed..de mi nem úgy hisszük, ezért hurrogtunk le..de én már megértettelek :) bár nehéz volt...
Azt hiszem jövőre inkább mégse megyek egyetemre.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!