Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben elfogadható a megcsalás?
Figyelt kérdés
A barátnőm anyukája meghalt 2 hónapja és azóta szegény nagyon maga alatt van.
Azóta nincs is szexuális életünk, mert neki nincs kedve.
Nekem viszont nagy igényem van a szexre.
Megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy fizetős lányhoz.
Nem bírom már tovább szex nélkül.
2012. aug. 6. 12:54
1/41 anonim válasza:
Ugye most viccnek szántad a kérdést?? A barátnőd gyászol,és te még jobban belerúgnál?? Istenem micsoda szánalmas alak lehetsz
2/41 anonim válasza:
Két hónap még nem a világ, tigris és inkább beszéld meg a barátnőddel, h neked így kezd kényelmetlenné válni. ;)
3/41 anonim válasza:
Hogy te mekkora szemét alak vagy! Te aztán jó önző vagy! Nem elég hogy a lány maga alatt van, még meg is alázod?
Szerintem szakíts vele, himribanc, az is jobb, mint így megalázni valakit.
4/41 anonim válasza:
Te jó ég,ennyit nem birsz ki,a szerelmed miatt,önző vagy nagyon.
5/41 anonim válasza:
Szerintem elfogadható, mivel nem fűzöl be másik nőt, hanem fizetőshöz mész.
De csak, ha nem lesz tőle lelkiismeret furdalásod, hogy nem mondod el a párodnak.
6/41 anonim válasza:
Hát nagyon gáz vagy, én biztos dobtalak volna.Ő gyászol, Te meg a megcsaláson gondolkodsz?????Oké 2hónap, van aki ezt nehezen viseli én meg értem, de ülj le beszélni a barátnőddel,mondd el Neki a problémád és találjatok meg oldást!
7/41 A kérdező kommentje:
Próbáltam már sokszor szexre hangolni de egyáltalán nem akar a tragédia óta.
2012. aug. 6. 13:00
8/41 anonim válasza:
Nem elfogadható. Inkább szólj a barátnődnek, hogy vannak igényeid és jó lenne hogyha foglalkozna veled. Persze, biztos nagyon rossz, hogy meghalt az anyukája, de te itt vagy neki és rád is kellene koncentrálnia.
9/41 anonim válasza:
Mekkora p.csök válaszolnak itt... Azért egy pasinak is megvannak a szükségletei... És nem olyan jó, ha csak a markodra számíthatsz..
10/41 anonim válasza:
Szerintem menj a fizetős csajhoz. Oké hogy a barátnőd gyászol, de 2 hónap. Attól mert meghalt a mutterja még nem áll meg a világ. Ha később sem tudja összekapni magát dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!