Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben elfogadható a megcsalás?
A barátnőm anyukája meghalt 2 hónapja és azóta szegény nagyon maga alatt van.
Azóta nincs is szexuális életünk, mert neki nincs kedve.
Nekem viszont nagy igényem van a szexre.
Megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy fizetős lányhoz.
Nem bírom már tovább szex nélkül.
Főleg egy ilyen helyzetben nem elfogadható!!
Ki az Isten tudna szexelni az Édesanyja halála után? Egy ilyen tragédia után 2 hónap az semmi! Meg lehet érteni, hogy vannak szükségleteid, de ebben a sztoriban nem Te vagy a lényeg, és az igényeid! Nagyon önző alak vagy, Neked most támogatnod kellene, nem pedig ilyeneken gondolkodni!! Nem is szereted!
NEM! a megcsalás csak olyan esetekben fogadható el, ha előtte úgymond engedélyt kérsz a párodtól....de akkor már nem is megcsalásról, inkább nyitott kapcsolatról beszélünk....
a te helyzetedben, meg egyenesen hányinger, ha képes lennél megcsalni őt! verd ki! ott van a kezed! nem fogsz belehalni........
Egy levél valamelyik egysejtűtől:"Kiscsillag!
Te a való életben is ekkora király vagy?
Vagy csak itt a gyakorin nagy a pofád?"
Hát ha neked az a királyság, hogy hűséges tudok maradni, akkor igen, a való életben is király vagyok. Nem hinném, hogy nagy a pofám, csak őszinte vagyok. És mint tudjuk, az igazság fáj. Ne írogass nekem, kisk.öcsög, nem leszel attól nagyfiú. Inkább tanulj még egy kis emberséget, és együttérzést, gyógyegér!
Ne menj fizetőshöz,hanem szakits vele,aztán dughatod ahova akarod.
Bár gyanitom inkább megcsalod,és lapitassz,de remélhetőleg rálel a kérdésedre szegény lány.
Önző tuskó vagy.
29/F-ről meg vehetnél példát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!