Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

A barátnőm anyukája meghalt 2 hónapja és azóta szegény nagyon maga alatt van.

Azóta nincs is szexuális életünk, mert neki nincs kedve.

Nekem viszont nagy igényem van a szexre.

Megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy fizetős lányhoz.

Nem bírom már tovább szex nélkül.

2012. aug. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%

Főleg egy ilyen helyzetben nem elfogadható!!

Ki az Isten tudna szexelni az Édesanyja halála után? Egy ilyen tragédia után 2 hónap az semmi! Meg lehet érteni, hogy vannak szükségleteid, de ebben a sztoriban nem Te vagy a lényeg, és az igényeid! Nagyon önző alak vagy, Neked most támogatnod kellene, nem pedig ilyeneken gondolkodni!! Nem is szereted!

2012. aug. 6. 14:13
 22/41 anonim ***** válasza:
82%

NEM! a megcsalás csak olyan esetekben fogadható el, ha előtte úgymond engedélyt kérsz a párodtól....de akkor már nem is megcsalásról, inkább nyitott kapcsolatról beszélünk....

a te helyzetedben, meg egyenesen hányinger, ha képes lennél megcsalni őt! verd ki! ott van a kezed! nem fogsz belehalni........

2012. aug. 6. 14:16
 23/41 A kérdező kommentje:
Vicces, ahogy 29/F itt játsza az agyát.
2012. aug. 6. 14:31
 24/41 A kérdező kommentje:
Ja, és nem írtam, hogy útszélihez mennék.
2012. aug. 6. 14:36
 25/41 anonim ***** válasza:
84%
Játszom az agyam? Ez a nap vicce! :D Én játszom az agyam, nem te? Te ecsetelgeted, hogy meghalt a nőd anyja, és jaj szegénykém, p.ina hiányod van...Igazad van, sajnálni kellene téged. Már 2 hónapja nem szexeltél. Istenem. Hogy bírod? Jól vagy? Remélem még van bőr a tenyereden...
2012. aug. 6. 14:44
 26/41 A kérdező kommentje:
Igen, nehezen bírom 2 hónap igenis hosszú idő.
2012. aug. 6. 14:47
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy levél valamelyik egysejtűtől:"Kiscsillag!

Te a való életben is ekkora király vagy?

Vagy csak itt a gyakorin nagy a pofád?"

Hát ha neked az a királyság, hogy hűséges tudok maradni, akkor igen, a való életben is király vagyok. Nem hinném, hogy nagy a pofám, csak őszinte vagyok. És mint tudjuk, az igazság fáj. Ne írogass nekem, kisk.öcsög, nem leszel attól nagyfiú. Inkább tanulj még egy kis emberséget, és együttérzést, gyógyegér!

2012. aug. 6. 14:48
 28/41 anonim ***** válasza:
73%
Mekkora szánalom vagy! Rajtad jót nevetek, de sajnálom a barátnődet, az anyukája miatt is és azért is, mert egy ekkora tahóval van. Valahogy ezen az oldalon mindig arra jövök rá, hogy vannak a férfiak és vannak a kanok/hím példányok, akik megragadtak valahol a törzsfejlődében. Na, ezek az igazi kétlábon járó f@$zok (elnézést a kifejezésért, de tényleg csak f...-ból állnak, nem is jók többre, csak szexuális tárgynak, pont úgy, ahogy ők nézik a nőket. Többre alkalmatlanok.)
2012. aug. 6. 14:56
 29/41 anonim ***** válasza:
78%

Ne menj fizetőshöz,hanem szakits vele,aztán dughatod ahova akarod.

Bár gyanitom inkább megcsalod,és lapitassz,de remélhetőleg rálel a kérdésedre szegény lány.

Önző tuskó vagy.

29/F-ről meg vehetnél példát

2012. aug. 6. 15:03
 30/41 A kérdező kommentje:
Szóval kezdjek el én is káromkodni mint 29/F?
2012. aug. 6. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!