Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez a...

Szerintetek normális ez a kapcsolat? Van egy féltékeny férjem január óta.

Figyelt kérdés
Sajnos, ő annyira féltékeny, hogy amikor én szabadnapos vagyok és ő dolgozik, elviszi a bejárati ajtó kulcsát tudtom nélkül és bezár engem, megakadályozza, hogy facebookra is belépjek, jelszócsere, vagy e-mail csere stb. Létezik, hogy ennyire nem bízna bennem? Pedig én tényleg semmit sem csinálok, még csak más férfira sem szoktam nézni. Bánt a dolog, hisz pont a legfontosabb dolog hiányzik, a bizalom. Még a kapcsolatunk kezdete előtt volt egy két kapcsolat, amit el akartam titkolni, de semmi több. Bánt hogy ribancnak néz. Ti mit tennétek a helyemben?

2012. júl. 18. 07:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne csodálkozz, ha majd egy feltételezett szerető miatt felképel.

Bezár?

Elérhetetlenné teszi a külvilággal való kommunikációt?

Lesegeti az e-mailedet?

Helyből: személyi szabadság megsértése, magántitok megsértése, és levéltitok megsértése. Olyan 5-10 évre saccolnék.

Kedves Zsuzsa! Megéri ez neked? Boldog vagy így?

Mindenképpen állítsd választás elé. Ez nem állapot.

De megérdemled ha tűröd.

2012. júl. 18. 07:14
 2/27 anonim ***** válasza:
75%
Na álljunk csak meg. Egy értelmes ember ilyenkor nem aludna a párjával, ha tudja hogy befogja zárni. Te miért vagy még vele? Szereted vagy csak a pénze miatt? Tapasztalatom szerint a nők akkor maradnak a bunkó párjukkal együtt, ha ki van nyalva a kis fenekük. Miért engedted meg, hogy a facebook jelszavadat ő megváltoztassa. Vagy az e-mail címedet? (a bezárás egyébként személyi szabadság megsértése, ha igaz, de azért vannak kétségeim, hogy ez így egyben igaz,nem életszerű).
2012. júl. 18. 07:19
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében akkor január óta bezár,ellenőrzi a honlapokat és te csak annyit teszel, hogy fél év múlva kiírsz egy kérdést ide, mert neked nem elég egyértelmű, hogy mi a helyzet. Ilyen van?
2012. júl. 18. 07:26
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Telefon felemel, és feljelentés, cucc összecsomagol, és pánikszerű menekülés.

Te komolyan egy kérdést teszel erről fel??

Aztán majd csodálkozol, ha agyonver mert tíz perccel később értél haza, mint szerinte kellett volna...

2012. júl. 18. 07:36
 5/27 omba ***** válasza:
100%

Hagyd ott, ez nem megbeszélhető dolog: beteg!

[link]

2012. júl. 18. 07:41
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kapcsolta,de a a pasid se normális.Jobban jársz ha menekülőre fogod,mielött egy hulla lesz belőled.
2012. júl. 18. 07:49
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

...bezár? És ha tűz üt ki?

Menekülj ettől az embertől!

2012. júl. 18. 07:54
 8/27 anonim ***** válasza:
30%
Namost ilyen viselkedés ok nélkül nincs. Vagy te tettél valamit (amit mondjuk le is írtál, hogy a kapcsolat elején voltak eltitkolt kapcsolataid) vagy a férjednek volt régebbről rossz tapasztalata. De engem inkább az érdekel, hogy mi tart ott téged ilyen ember mellett? Olyan ember mellett, aki arra sem gondol, hogy ha bezárja élete párját a lakásba, akkor akár baja is lehet, például ha kigyullad a lakás, mit csinálsz???? Minek vagy vele?
2012. júl. 18. 08:03
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek normális ez a kapcsolat?

Már hogy lenne az?

2012. júl. 18. 08:12
 10/27 anonim ***** válasza:

Szeretnék visszakérdezni: mi a bánatnak vagy te még ezzel az emberrel? Amit tesz (ti. bezár) az bűncselekmény, mégpedig személyes szabadság megsértése, és akkor a többiről még nem is beszéltünk...

Tudod, ha nem akarsz a NANE statisztikai adatai között lenni nemsokára, hagyd el ezt a pasit!

2012. júl. 18. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!