Szerintetek normális ez a kapcsolat? Van egy féltékeny férjem január óta.
Nem a kapcsolatunk kezdetén voltak az eltitkolt kapcsolataim, hanem jóval előtte.SOHA nem csaltam meg, még gondolatban sem.
Ő viszont állandóan gyanakszik sajnos.
Épeszű ember nem tart fogva másik embert. Bezárni állatokat szoktak, hogy ne kóboroljanak el.
Tényleg pár lépésre vagytok attól, hogy egyszer egy feltételezett dolog miatt (pl. kedves vagy a veled is kedves pincérrel) jól elver, aztán ez mindennapos lesz. Szeretnéd ezt megvárni?
Én is csak azt tudom írni, hogy ez biztos, hogy egy idő után agressziót fog szülni!Tudom mert tapasztaltam...hála az égnek én nekem volt annyi eszem hogy ne menjek hozzá egy ilyen emberhez, de kaptam tőle egy pofont azért mert, egy nagyon régi ismerősömmel beszélgettem!!!Na aztán viszlát volt a "kedves" embernek!!
Kedves kérdező!!
Én nem is értem, miért nem lépsz?Most komolyan...olyan sokat keres?Eltart?Jó az ágyban?Vagy mi az ami ezek ellenére vele tart?Terhes vagy?Nincs hova menned?Tényleg válaszolhatnál, mert már sokan tettek fel itt neked kérdést, és a kitérő válaszok nem a te malmodra hajtják a vizet.Te ezt vagy élvezed, vagy meg vagy fenyegetve...
Ilyen egy normális embernek eszébe se jutna. Nem, nem fog változni. Ha igen, akkor rossz irányba. Erre mérget vehetsz.
Sajnos a bántalmazó kapcsolatok így szoktak kezdődni.
Aztán jön a gyerek, utána még jobban nyeregben van a pasi és akkor jön az igazi pokol.
Ilyen változásra számíthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!