Ti mit tennétek a helyemben? Normális ez az anya-lánya kapcsolat?
21 éves vagyok, anyukám 46.
Alkoholista, de nem az a fajta, aki leissza magát, fetreng, nem bír beszélni, járni, hanem "csak szimplán" iszik.
De ő úgy csinálja, hogy 1 cigi, 1 feles.(konyak).
Ha elmegy munkába, szerintem alig várja, hogy hazaérjen, mert az első dolga az, hogy tölti magának a konyakot. Érdekes módon, a munkahelyén nem cigizik, nem iszik.
A saját édesanyja előtt, aki velünk lakik, titkolja..de én mindennap látom mert egy szobában vagyunk sajnos.
Tiszta idegbeteg, egy csomószor engem hibáztat mindenér.
A testvére is ugyanez, neki naponta ad 1000 ftot, de ha én kérek egy ünneplő cipőt akkor már őrjöng, hogy milyen sok a fűtésszámla, és hogy nekem csak a pénz kell.
Ja, és utoljára szeptemberbe vettem egy csizmát..azóta kb. 5ezret költöttem, ebből 2-t apa adott..(elváltak).
Apához nem tudok költözni, kis helyen lakik, külföld megint nem jó, mert a kutyámat nem hagyom itt neki, mert fél mindenkitől így is.. albérletbe meg megintcsak nem tudok, mert nincs keresetem. voltam már albérletben, másik városban, tanulmány miatt, az pont jó volt, mert akkor nem láttam sokat inni, és jobb volt a kapcsolatunk. de most teljesen rossz.
Mindig mindenkit hibáztat, főleg engem, körülötte mindenki hülye, csak ő nem..
Ja és neki az a normális, ha este 10kor lefekszik, hajnali 3kor felkel, és utána félórákra lefekszik aludni.
Próbáltam már gorombán beszélni vele, szépen, célozgatásokkal, de semmi. egyszerűen nem fogja fel, hogy neki segítség kéne.
valaki van hasonló cipőben itt? ki hogy oldja /oldotta meg?:(
egy elkeseredett lány.
Akkor tanulsz, és gondolom másik városban. Akkor próbálj meg kollégiumba költözni. Sokkal olcsóbb, mint egy albérlet, és a fűtésszámlát, sem kell külön fizetni. És drága bérleteket sem kell venned, illetve egyfolytában ingáznod, és idegeskedned. Gondolom félévente lehet jelentkezni (esetleg megüresedett helyekre), és gondolom valami rendkívüli körülményre kell hivatkoznod szóval találj ki valamit.
Édesanyáddal sajnos szerintem te egymagad nem tudsz mit kezdeni. Esetleg édesapád segítségét kérhetnéd, és leülhetnétek 3asban beszélni.
Édesapád garzonban lakik, vagy nincs sok hely? Mert esetleg, ha csak nincs sok hely, akkor megpróbálhatnád nála meghúzni magad egy kis ideig. Nem tudom meddig jársz még iskolába, de korod alapján, már nem sokáig. Így addig kihúzhatnád nála. Esetleg azt a kis időt édesanyádnál...és ha befejezted a tanulást, lesz munkád akkor elköltözhetsz egy albiba (akár mások mellé, úgy olcsóbb)
Remélem valahogy megoldódik a helyzeted, nem lehet könnyű így...:/:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!