Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az anyámmal?...

Mit csináljak az anyámmal? Hogyan tudnám kicsit "eltávolítani"?

Figyelt kérdés

25 f vagyok, anyám most ment nyugdíjba, apám is hamarosan. Külön élek, albiban, más városban, mint a szülők, kb. 60 km-re tőlük. Anyám szinte naponta keres valamivel. "Hogy s mint?", "Voltál valahol?", "Sikerült elintézned ezt meg ezt?" (ami egyébként az én dolgom). Felhív, rám ír Gmailen, ha beállítom magam elfoglaltnak, akkor Facebookon ír, lájkol, gagyi kommenteket ír. Én nagyon jól elvagyok 4-5 napig, de egy hétig is úgy, hogy nem beszélek a szüleimmel, utána viszont már szívesen keresem őket, jobb velük beszélni. Így viszont folyton úgy érzem, hogy be kell számolnom. Már mondtam anyámnak, hogy én nem tudok minden nap semmiségekről beszélni, inkább ritkábban, de tartalmasan. Ha egyszer jobban beszólok neki, akkor egy darabig békén hagy, de megsértődik. Ha meg egy hosszabb szünet után beszélünk, amikor már én is szívesen keresem, akkor meg azt hiszi, onnantól megint minden nap beszélgethetnékem van.

Mit lehet ezzel csinálni???

2011. dec. 4. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondmeg neki kedvesen hogy már nem vagy kis baba már nem vágy olyan sok törődésre mint régen vagy nem tom
2011. dec. 4. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak attól fél, hogy elveszít.

A helyedben biztosítanám arról, hogy nagyon szeretem, ez nincs így, a fia vagyok, de felnőttem :)

2011. dec. 4. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs : nem vágysz
2011. dec. 4. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy minden kedden és pénteken hívod, ne keressen.
2011. dec. 4. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!