Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben elfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

A barátnőm anyukája meghalt 2 hónapja és azóta szegény nagyon maga alatt van.

Azóta nincs is szexuális életünk, mert neki nincs kedve.

Nekem viszont nagy igényem van a szexre.

Megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy fizetős lányhoz.

Nem bírom már tovább szex nélkül.

2012. aug. 6. 12:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
53%
Alulművelt? :D Na, ezt olyan szinten elnézted....:D Alul művelt itt maximum az, akin felülkerekedett minden emberi érzelem, és csak a szexre tud gondolni, amikor a barátnője szenved. Igazad van, alul művelt vagyok. Mert nem tudom felfogni, hogy ilyen életképtelen "emberek", mint te, hogyan születhettek meg. Nem tudlak elválasztani értelmileg egy éti csigától, azt hiszem. Mert az, aki 2 hónap után már sír, hogy nem szexelt...Mi lesz időkorodban, ha impotens leszel? Felkötöd magad? Bár nem lesz kevesebb a világ...
2012. aug. 6. 15:15
 32/41 anonim ***** válasza:
58%

Off: a 29 évest én is lepontoztam, mert nem képes kulturáltan kifejezni magát. Bár teljesen egyetértek az álláspontjával, elég nagy tiszteletlenség így beszélni másokkal. Normális szókinccsel is ki lehetett volna fejezni a véleményét, de gondolom, a szüleitől ezt a példát látta.

Kérdező, te meg elgondolkodhatnál, hogy abban a helyzetben, amiben most a barátnőd van tényleg a szex-e a fontos. Ha tényleg szeretnéd a barátnődet, akkor eszedbe se jutna a szex, hanem inkább őt igyekeznél támogatni. Az ilyen helyzetekben nagyon hamar kiderül, ha valaki csak a szex miatt van együtt a barátnőjével. Ha jót akarsz neki, akkor szakíts vele, add meg neki a lehetőséget, hogy találjon egy olyan fiút, aki tényleg önzetlenül szeretni fogja őt és a nehéz időkben is kitart mellette. Magadnak pedig ne barátnőt keress, hanem szexpartnereket, tőlük pont azt fogod kapni, amit elvársz.

2012. aug. 6. 15:16
 33/41 anonim ***** válasza:
71%

Neked jó lenne, ha a barátnőd úgy szexelne veled, hogy közben néhányszor elsírja magát és láthatóan semmi kedve az egészhez, csak a "kedvedért" teszi?

Az neked ugyan miért lenne jó?

Köss rá csomót, vagy addig ne kezdj komoly kapcsolatba, amíg ennyire a farkad irányít.

2012. aug. 6. 15:18
 34/41 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ilyen helyzetben nem a szex a legfontosabb.

Támogatom a barátnőmet mindenben, helyette intéztem a temetéssel kapcsolatos dolgokat, vígasztaltam de nekem akkor is nagy igényem van a szexre.

Kedves 29/F a szexnek és a megcsalásnak semmi köze a műveltséghez te kis koszos.

2012. aug. 6. 15:21
 35/41 anonim ***** válasza:
86%

"Off: a 29 évest én is lepontoztam, mert nem képes kulturáltan kifejezni magát. Bár teljesen egyetértek az álláspontjával, elég nagy tiszteletlenség így beszélni másokkal. Normális szókinccsel is ki lehetett volna fejezni a véleményét, de gondolom, a szüleitől ezt a példát látta."

Ez egy vicc, ugye? Ne engem nevezz tiszteletlennek. Én pont, hogy tiszteletet tanultam a szüleimtől. A szüleimet meg ne vedd a szádra, szépen kérlek. De az ilyen emberek, mint a kérdező, hol érdemel tiszteletet? Amikor a saját barátnője érzéseivel mit sem foglalkozva, a megcsaláson agyal? Milyen tiszteletről beszélsz? Nehogy már még én legyek a rossz, mert őszintén leírtam, amit gondolok. És igen, trágár voltam. Mert ha azt írom, hogy "Kérlek szépen, ne csald meg a barátnődet.", az biztos használ....

2012. aug. 6. 15:21
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Támogatom a barátnőmet mindenben, helyette intéztem a temetéssel kapcsolatos dolgokat, vígasztaltam de nekem akkor is nagy igényem van a szexre.

Hát akkor gyerünk! Aztán majd tudj elszámolni a bűntudatoddal. Mert ha kiderül a barátnőd számára ez az ocsmány viselkedésed, akkor azt b.aszhatod. Fordított esetben te mit szólnál? Hogy esne, ha eltemetnéd édesanyádat, és a barátnőd megcsal? Megértenéd, mert szexhiánya volt? Kétlem.

2012. aug. 6. 15:24
 37/41 A kérdező kommentje:

Ilyen nem fordulhat elő mert édesanyám meghalt még amikor általános iskolás voltam.

Meg egyébként is lehetetlen, hogy a barátnőmnek szexhiánya legyen mellettem mert nekem elég jó a libidóm. :)

2012. aug. 6. 15:38
 38/41 anonim ***** válasza:
66%
Annyira,de annyira remélem,hogy a barátnőd meg tudja ezt a dolgot.
2012. aug. 6. 15:51
 39/41 anonim ***** válasza:

Senkinek sem jelez a kamuszenzor?? :D:D

Ha ne adja ég, valós a szitu:

Kérdező elképzeli, ha a családja mindenélőtagja autóbalesetben elhalálozik, ekkora lelki fájdalomtól alábbhagyna a legnagyobb libidó is egy darabig.

Ámde a barátnő mégis viszket, valakivel megvakartatná magát a kérdező helyett...

Ha ez neki - a kérdezőnek - fekszik: nem mindennapi hozzáállás, van aki ilyen 'newage'

Ha nem bírná: Nem elfogadható a mecsalás.

2012. aug. 8. 14:26
 40/41 anonim ***** válasza:
A megcsalás semmilyen helyzetben nem elfogadható. Undorító vagy.
2012. aug. 8. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!