Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben elfogadható a megcsalás?
A barátnőm anyukája meghalt 2 hónapja és azóta szegény nagyon maga alatt van.
Azóta nincs is szexuális életünk, mert neki nincs kedve.
Nekem viszont nagy igényem van a szexre.
Megfordult a fejemben, hogy elmegyek egy fizetős lányhoz.
Nem bírom már tovább szex nélkül.
Off: a 29 évest én is lepontoztam, mert nem képes kulturáltan kifejezni magát. Bár teljesen egyetértek az álláspontjával, elég nagy tiszteletlenség így beszélni másokkal. Normális szókinccsel is ki lehetett volna fejezni a véleményét, de gondolom, a szüleitől ezt a példát látta.
Kérdező, te meg elgondolkodhatnál, hogy abban a helyzetben, amiben most a barátnőd van tényleg a szex-e a fontos. Ha tényleg szeretnéd a barátnődet, akkor eszedbe se jutna a szex, hanem inkább őt igyekeznél támogatni. Az ilyen helyzetekben nagyon hamar kiderül, ha valaki csak a szex miatt van együtt a barátnőjével. Ha jót akarsz neki, akkor szakíts vele, add meg neki a lehetőséget, hogy találjon egy olyan fiút, aki tényleg önzetlenül szeretni fogja őt és a nehéz időkben is kitart mellette. Magadnak pedig ne barátnőt keress, hanem szexpartnereket, tőlük pont azt fogod kapni, amit elvársz.
Neked jó lenne, ha a barátnőd úgy szexelne veled, hogy közben néhányszor elsírja magát és láthatóan semmi kedve az egészhez, csak a "kedvedért" teszi?
Az neked ugyan miért lenne jó?
Köss rá csomót, vagy addig ne kezdj komoly kapcsolatba, amíg ennyire a farkad irányít.
Tudom, hogy ilyen helyzetben nem a szex a legfontosabb.
Támogatom a barátnőmet mindenben, helyette intéztem a temetéssel kapcsolatos dolgokat, vígasztaltam de nekem akkor is nagy igényem van a szexre.
Kedves 29/F a szexnek és a megcsalásnak semmi köze a műveltséghez te kis koszos.
"Off: a 29 évest én is lepontoztam, mert nem képes kulturáltan kifejezni magát. Bár teljesen egyetértek az álláspontjával, elég nagy tiszteletlenség így beszélni másokkal. Normális szókinccsel is ki lehetett volna fejezni a véleményét, de gondolom, a szüleitől ezt a példát látta."
Ez egy vicc, ugye? Ne engem nevezz tiszteletlennek. Én pont, hogy tiszteletet tanultam a szüleimtől. A szüleimet meg ne vedd a szádra, szépen kérlek. De az ilyen emberek, mint a kérdező, hol érdemel tiszteletet? Amikor a saját barátnője érzéseivel mit sem foglalkozva, a megcsaláson agyal? Milyen tiszteletről beszélsz? Nehogy már még én legyek a rossz, mert őszintén leírtam, amit gondolok. És igen, trágár voltam. Mert ha azt írom, hogy "Kérlek szépen, ne csald meg a barátnődet.", az biztos használ....
Támogatom a barátnőmet mindenben, helyette intéztem a temetéssel kapcsolatos dolgokat, vígasztaltam de nekem akkor is nagy igényem van a szexre.
Hát akkor gyerünk! Aztán majd tudj elszámolni a bűntudatoddal. Mert ha kiderül a barátnőd számára ez az ocsmány viselkedésed, akkor azt b.aszhatod. Fordított esetben te mit szólnál? Hogy esne, ha eltemetnéd édesanyádat, és a barátnőd megcsal? Megértenéd, mert szexhiánya volt? Kétlem.
Ilyen nem fordulhat elő mert édesanyám meghalt még amikor általános iskolás voltam.
Meg egyébként is lehetetlen, hogy a barátnőmnek szexhiánya legyen mellettem mert nekem elég jó a libidóm. :)
Senkinek sem jelez a kamuszenzor?? :D:D
Ha ne adja ég, valós a szitu:
Kérdező elképzeli, ha a családja mindenélőtagja autóbalesetben elhalálozik, ekkora lelki fájdalomtól alábbhagyna a legnagyobb libidó is egy darabig.
Ámde a barátnő mégis viszket, valakivel megvakartatná magát a kérdező helyett...
Ha ez neki - a kérdezőnek - fekszik: nem mindennapi hozzáállás, van aki ilyen 'newage'
Ha nem bírná: Nem elfogadható a mecsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!