Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Így elfogadható a megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így elfogadható a megcsalás?

Figyelt kérdés

Megcsaltam a barátomat.Jó volt hozzám,talán kicsit túl jó is , semmi gond nem volt vele, egyszerűen csak meg kellett tennem. Az exem 3 éve megcsalt majd elhagyott , és nagyon fájt. Úgy gondoltam,hogy most nekem is jogom van megtenni ezt mással.

Jól esett,azóta sokkal jobban érzem magam. Szabad és könnyű vagyok. Az elsőnél ezt éreztem,de aztán lefeküdtem még egy csomó pasival, és egyre jobb lett.Volt hogy a hét minden napján megtettem.Volt hogy csak smároltunk az illetővel de nem volt ritka az hogy lefeküdtünk.

A barátom persze nem sejt semmit imád engem, és egy ideig jó is volt ez , viszont most az van bennem hogy így nem jó mivel nem tud róla és számára olyan mintha meg sem történt róla. Én nekem elmondta az exem és azért volt olyan rossz.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Nem szeretnék szakítani vele, mert jó vele ugyan akkor nekem kellett ez.Szeretném ha megértené vagy nem tudom..

ui. a r*bancozó kommentek elkerülése végett közölném, hogy az egyik neves egyetem társadalomtudományi karán tanulok már egy éve teljesen jó eredményekkel szóval nem vagyok valami buta kis akárki

normális válaszokat kérnék

2013. jún. 23. 22:57
 201/225 anonim válasza:
100%
Egyetem, jó eredménnyel... Ugyan már. Szerinted ez jelent valamit? Aki okos, nem tesz ilyet. Nem vagy okos. Aki szereti a párját, nem tesz ilyet. Te nem szereted. Hazudsz magadnak, hogy szereted. Remélem, hogy megtudja a srác. Komolyan.
2013. jún. 24. 14:23
 202/225 anonim válasza:
100%
Félsz a pasiktól? Szerintem nem. :-) Ha ilyen sokhoz ilyen közel kerülsz, akkor nem félsz. Válts szakot,menj "Helyesírási Egyetemre"!. :-)
2013. jún. 24. 14:44
 203/225 anonim ***** válasza:
100%
Te nem erőt demonstráltál,hanem szimplán egy erkölcstelen gerinctelen k*rv@ voltál,aki most próbál mentegetőzni és még magának is hazudik.Az ilyen nő megérdemelné,hogy valamelyik baltás gyilkos feldarabolja.
2013. jún. 24. 16:12
 204/225 anonim ***** válasza:
100%
Fogyatékos k*rv@.
2013. jún. 24. 16:13
 205/225 anonim ***** válasza:
100%
most hogy megkaptad a várt figyelmet, elmondanád, hogy ez a kérdés kamu-e vagy ha nem, akkor mi célod volt vele?
2013. jún. 24. 22:56
 206/225 anonim ***** válasza:
100%
HÜLYE
2013. jún. 24. 23:12
 207/225 anonim ***** válasza:
100%
KVA
2013. jún. 24. 23:12
 208/225 anonim válasza:
81%
"Azért érdekel mások véleménye, mert úgy gondoltam, hogy ti objektívok tudnátok lenni és talán köztetek van valaki aki átérzi a helyzetem ." Szerintem itt mindenki objektív, pont azért írjuk, hogy nincs jogod megtenni, és valóban nem mondanám, hogy okos vagy. Egy okos nőnek van büszkesége. Te inkább beteg vagy szerintem, már bocs.
2013. jún. 25. 11:29
 209/225 anonim ***** válasza:
8%

Nagyjából elolvastam minden kommentárt, a kérdező összes válaszával.

Az én véleményem az, mint nő, hogy igazad van. Oké a megcsalás az elítélendő a társadalom szerint ezt mindenki tudja. Persze csak az aki nyíltan csinálja. Azért olvastam el a kérdést , mert pont ezen gondolkodok néhány napja. Hogy a megcsalás bűn e? Szerintem a társadalom igen nagy része megcsalja a párját. Itt az élő példa, hogy nem is akárkikkel csalta meg a barátját, nős férfiakkal is többek közt! Szerintem ez mindent elárul. Azért mert valaki azt mondja, hogy ő bánja a tettét meg kidumálja magát pont ugyanolyan bűnös mint az aki 100X teszi meg lelkiismeret furdalás nélkül!

Ti mit gondoltok emberek csak ő csalja meg a párját?? Nem! A kutatások is kimutatták, hogy az emberek több mint 50% lép félre. Ez miben lenne különb? Azért mert őszinte?

Nekem elég nagy társasági életem van és bizony látok sok mindent az életben, és ez csak az amit látok,mi van azzal amit nem vallanak be?

Én kapcsolatban élek és nem soha nem csaltam meg a párom,és elvileg ő sem engem, de ettől függetlenül tudom, hogy igaza van a kérdezőnek mert nekem hatalmas önkontroll önuralom kellett már az évek alatt hogy ne lépjek félre, és mindig belegondolok hogy vajon fordítva mi lenne?

Mindegy! A lényeg az, hogy igen ilyen a társadalom, mindenki elítéli köpködi ezt a lányt, holott ez a világban és nem csak ma hanem régen is mindig is így volt és így lesz! Gondoljatok már bele a királyok is hány nőt kúrogattak ?? Az ember maga az eredendő bűn!

2013. jún. 26. 06:38
 210/225 anonim ***** válasza:
85%
kedves 212, mindegy mennyire szépítgeted a dolgot, a megcsalás erkölcsileg, és nem társadalmilag elítélendő. kíváncsi vagyok honnan szedted, hogy a kapcsolatok 50 %-ban félrelépnek. az meg, hogy a te társaságodban szinte mindenki mással kúrogat nem jelenti azt, hogy ez a többi embernél is így van...lehet, hogy rossz a társaság :) régen meg a házzasságok nagy része nem szerelemből, hanem kötelezően történt, így ha olyannal adnának össze halálomig akit, lehet utálok, én is lehet félrelépnék. szerintem ha valakit szeretsz nem csalod meg..persze lehet, hogy elcsábulsz, de igenis van különbség aközött aki őszintén bánja, egy botlás volt stb..mint aki csak játszik a másikkal minden nap mással dug, én még örül is neki, felszabadultnak érzi magát...(persze kérdező ne kell megint sírni tudjuk, hogy ez gyógyítás volt a szerelmi bánatos szívecskédre..)
2013. jún. 26. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!