Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan állhatnék bosszút a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állhatnék bosszút a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés
Közel két hónapnyi ismeretség után összeköltöztünk és nekem úgy tűnt, jól működik a kapcsolatunk. Az utóbbi időben persze furán viselkedett, de mindig elhárította a kérdéseim, ha ezzel kapcsolatban kérdeztem. Mivel szegény családból származik, ezért sokat segítettem rajta. Főleg anyagilag, de egyebek terén is. Persze, azt mondta, hogy mindent csak kölcsönbe és mindent vissza fog adni. Munkát is szereztem neki és tényleg törlesztett 100 ezer forintot, de még így is adós maradt 600 ezerrel. Másfél hete reggel még azt kérdezte tőlem, hogy mit szeretnék vacsira, de amikor munka és edzés után hazajöttem, a félig üres lakás fogadott. Minden holmiját elvitte és nem tudtam elérni. Próbáltam utánajárni, hogy hol lehet. Sikerült kiderítenem, hogy Svédországban van. Ráadásul egy másik férfival. A hátam mögött megcsalt és kihasznált. Mit tehetnék ebben az esetben? A pénzt biztosan nem adja vissza, ha annyira se méltatott, hogy szakítson velem. Legszivesebben utána mennék és megfojtanám, de az se járható út. Nem lennék férfi, ha bántalmaznám és még börtönbe is kerülhetek. De mégis mit tehetek? Mert ez elfogadni képtelen vagyok. Ezek a szavak, hogy tanulj belőle, lépj tovább, engedd el csak még idegesebbé tesznek. Hogyan állhatnék bosszút vagy tehetném tönkre úgy, hogy az ne legyen törvénytelen?

2022. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 A kérdező kommentje:
70-es! Köszönöm a részletes, példával ellátott kommentet. Tervek és célok vannak. Eddig is voltak, ezután is lesznek. Másokon nem hiszem, hogy valaha segíteni fogok, csakis magamon. Ez egy jó lecke volt. Igyekszem elérni amire képes vagyok. Azért az jó lenne, ha egyszer megadatna, hogy találkozunk és szemberöhöghetem...
2022. dec. 4. 13:05
 72/75 anonim ***** válasza:
67%

azert ne csinalj magadbol martírt meg szentet. "Másokon nem hiszem, hogy valaha segíteni fogok, csakis magamon" vagy csak gondold at jobban, hogy kinek adsz kolcson van e kozos ismeros akinel lejarathatod-e :D szulok pl.. az egy visszataro ero.

csak azert segitettel neki hogy imponalj es nehogy elhagyjon, csak mert akartal tole valamit es kaptal is addig az 1 evig.. es ugy volt hogy visszaadja, ez inkabb befektetes volt a kapcsolatba..nem holmi onzetlen segitseg volt, ahol nem varsz vissza semmit.(bar azt is ugy szoktak hogy majd a karma visszaadja) kolcsonadni mindig kockazatos meg a csaladtagon se lehet mindig behajtani.. mas kerdes hogy minel koraibb annal nagyobb az eselye a kihasznalasnak ezt mostantol bele kell kalkulalnod, es nem veletlenul nepszeru a kulon kassza. Vedd ugy hogy olyan ez mint egy valas nem csak az idot(sima szakitas) hanem nemi penzt is buktal (eskuvo penzt stb. vagy pl a kozos albi penzt is sokan bukjak..meg az is lehet hogy ha svedorszagban jol keres tenyleg visszaadja. felafejjel

2022. dec. 4. 15:02
 73/75 anonim ***** válasza:
10%

"többet is torodhettem volna vele"

Nahát, mondjuk úgy néha néha leszartad es most csodálkozol hogy lelépett?

Egy kapcsolatban mindent vagy semmit barátom ha akarod hogy jó legyen .

De megkell ismerni először a masikat stbstb

2022. dec. 5. 11:39
 74/75 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező, üdvözöllek a klubban!

Velem más történt, de a végeredmény ugyanaz. Engem két pasi is átvert egymás után, nagyon csúnyán. Teljesen megértelek és ugyanezt teszem, amire te is készülsz. Az egyiken már bosszút álltam, a másik még hátra van, de nem fogom hagyni! Addig nem fogok tudni megnyugodni. És tudod mit? Leszavazhatnak az itteniek, nagyívben letojom, de nagyon jól esik, mikor látod szenvedni a másikat! :) Ha az ember mindig mindent csak hagy, az ilyenek azt hiszik, hogy mident megtehetnek mindenféle következmények nélkül.

2023. jan. 28. 17:40
 75/75 anonim ***** válasza:
20%
nyilvan van amikor jogos a bosszu.. pl kisiklottak film:P de a kerdezo pl lehet egy vén perverz aki magahoz koltoztet egy melyszegenysegbol szedett kiszolgaltatott fiatal csajt szexrabszolganak majd csodalkozik hogy az megszokik :D (ja es ki tudja mennyire agressziv is megfojtana e tenyleg ha bedurvul:P
2023. jan. 28. 20:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!