Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék bosszút a volt barátnőmön?
azert ne csinalj magadbol martírt meg szentet. "Másokon nem hiszem, hogy valaha segíteni fogok, csakis magamon" vagy csak gondold at jobban, hogy kinek adsz kolcson van e kozos ismeros akinel lejarathatod-e :D szulok pl.. az egy visszataro ero.
csak azert segitettel neki hogy imponalj es nehogy elhagyjon, csak mert akartal tole valamit es kaptal is addig az 1 evig.. es ugy volt hogy visszaadja, ez inkabb befektetes volt a kapcsolatba..nem holmi onzetlen segitseg volt, ahol nem varsz vissza semmit.(bar azt is ugy szoktak hogy majd a karma visszaadja) kolcsonadni mindig kockazatos meg a csaladtagon se lehet mindig behajtani.. mas kerdes hogy minel koraibb annal nagyobb az eselye a kihasznalasnak ezt mostantol bele kell kalkulalnod, es nem veletlenul nepszeru a kulon kassza. Vedd ugy hogy olyan ez mint egy valas nem csak az idot(sima szakitas) hanem nemi penzt is buktal (eskuvo penzt stb. vagy pl a kozos albi penzt is sokan bukjak..meg az is lehet hogy ha svedorszagban jol keres tenyleg visszaadja. felafejjel
"többet is torodhettem volna vele"
Nahát, mondjuk úgy néha néha leszartad es most csodálkozol hogy lelépett?
Egy kapcsolatban mindent vagy semmit barátom ha akarod hogy jó legyen .
De megkell ismerni először a masikat stbstb
Kérdező, üdvözöllek a klubban!
Velem más történt, de a végeredmény ugyanaz. Engem két pasi is átvert egymás után, nagyon csúnyán. Teljesen megértelek és ugyanezt teszem, amire te is készülsz. Az egyiken már bosszút álltam, a másik még hátra van, de nem fogom hagyni! Addig nem fogok tudni megnyugodni. És tudod mit? Leszavazhatnak az itteniek, nagyívben letojom, de nagyon jól esik, mikor látod szenvedni a másikat! :) Ha az ember mindig mindent csak hagy, az ilyenek azt hiszik, hogy mident megtehetnek mindenféle következmények nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!