Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan állhatnék bosszút a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állhatnék bosszút a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés
Közel két hónapnyi ismeretség után összeköltöztünk és nekem úgy tűnt, jól működik a kapcsolatunk. Az utóbbi időben persze furán viselkedett, de mindig elhárította a kérdéseim, ha ezzel kapcsolatban kérdeztem. Mivel szegény családból származik, ezért sokat segítettem rajta. Főleg anyagilag, de egyebek terén is. Persze, azt mondta, hogy mindent csak kölcsönbe és mindent vissza fog adni. Munkát is szereztem neki és tényleg törlesztett 100 ezer forintot, de még így is adós maradt 600 ezerrel. Másfél hete reggel még azt kérdezte tőlem, hogy mit szeretnék vacsira, de amikor munka és edzés után hazajöttem, a félig üres lakás fogadott. Minden holmiját elvitte és nem tudtam elérni. Próbáltam utánajárni, hogy hol lehet. Sikerült kiderítenem, hogy Svédországban van. Ráadásul egy másik férfival. A hátam mögött megcsalt és kihasznált. Mit tehetnék ebben az esetben? A pénzt biztosan nem adja vissza, ha annyira se méltatott, hogy szakítson velem. Legszivesebben utána mennék és megfojtanám, de az se járható út. Nem lennék férfi, ha bántalmaznám és még börtönbe is kerülhetek. De mégis mit tehetek? Mert ez elfogadni képtelen vagyok. Ezek a szavak, hogy tanulj belőle, lépj tovább, engedd el csak még idegesebbé tesznek. Hogyan állhatnék bosszút vagy tehetném tönkre úgy, hogy az ne legyen törvénytelen?

2022. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/75 anonim ***** válasza:
96%

Sehogy. Miért voltál olyan buta már bocs, hogy annyi pénzt adtál neki?

Máskor megtanulod, hogy ilyet nem kell tenni 2 hónap ismeretség után.

Magadra vess! Te vagy a hibás.

Mert mit tennél, kimennel utána? Azt se tudod hol van... Ha mégis akkor lekiabalod, megutod? Mert mást nem tudsz.

Felejtsd el, tanulj az esetből, ez jó lecke volt!

2022. nov. 28. 18:00
 2/75 anonim ***** válasza:
91%

Semmi jele nem volt annak, hogy a pénzeden kívül más nem érdekli? Vagy annak, hogy a kapcsolat mégsem annyira jó?

Tudod, egy nő attól még nem biztos, hogy jól érzi magát veled, mert megkérdezni mi legyen a vacsora.

2022. nov. 28. 18:02
 3/75 anonim ***** válasza:
6%

Sehogy. Férfi vagy, tehát tűrnöd kell. Ez a sorsunk.

Tegnap volt a telexen ez a cikk, a gyalázatos címét azóta sem javították. Ha átírnák a férfit cigányra, a kurucinfóra is mehetne! :D

[link]

2022. nov. 28. 18:03
 4/75 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hogy az elejen meg komolyan gondolta veled, de aztan rajott hogy can venned egy kis agresszio, a penzt meg nem tudta volna visszaadni ezert lelepett. En is azt mondom 2 honap utan 600 ezer kolcson, magadra vess ne a masikra mutogass.
2022. nov. 28. 18:05
 5/75 anonim ***** válasza:
92%

3

Egy nőnek is ugyanazt mondanám: idióta voltál, két hónap után nem költünk valakire 700 ezer forintot, de lehet, hogy 70-et sem.

2022. nov. 28. 18:10
 6/75 anonim ***** válasza:
93%

Pont itt írjuk a másik topicba , hogy NE ADJATOK KÖLCSÖN párkapcsolat előtt , vagy friss kapcsolatban.

Cumi

2022. nov. 28. 18:13
 7/75 A kérdező kommentje:
Nem két hónap után adtam annyit. És együtt is éltünk közel egy évig. Na, mindegy. Hogy lehetne ezt megbosszulni?
2022. nov. 28. 18:16
 8/75 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kénytelen leszel beletörödni.
2022. nov. 28. 18:17
 9/75 A kérdező kommentje:
Nem, ebbe nem tudok beletörődni. Szétvet az ideg. Dühös és csalódott vagyok és nem csupán a pénz miatt. Időn, bizalom, segítség stb. Mégis ki fog engem kárpótolni vagy ki teszi jóvá? Én hogy kapok elégtételt?
2022. nov. 28. 18:19
 10/75 anonim ***** válasza:
97%
Az itt a legnagyobb problèma, hogy a bosszún gondolkodsz és nem az önfejlesztèsen
2022. nov. 28. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!