Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan állhatnék bosszút a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állhatnék bosszút a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés
Közel két hónapnyi ismeretség után összeköltöztünk és nekem úgy tűnt, jól működik a kapcsolatunk. Az utóbbi időben persze furán viselkedett, de mindig elhárította a kérdéseim, ha ezzel kapcsolatban kérdeztem. Mivel szegény családból származik, ezért sokat segítettem rajta. Főleg anyagilag, de egyebek terén is. Persze, azt mondta, hogy mindent csak kölcsönbe és mindent vissza fog adni. Munkát is szereztem neki és tényleg törlesztett 100 ezer forintot, de még így is adós maradt 600 ezerrel. Másfél hete reggel még azt kérdezte tőlem, hogy mit szeretnék vacsira, de amikor munka és edzés után hazajöttem, a félig üres lakás fogadott. Minden holmiját elvitte és nem tudtam elérni. Próbáltam utánajárni, hogy hol lehet. Sikerült kiderítenem, hogy Svédországban van. Ráadásul egy másik férfival. A hátam mögött megcsalt és kihasznált. Mit tehetnék ebben az esetben? A pénzt biztosan nem adja vissza, ha annyira se méltatott, hogy szakítson velem. Legszivesebben utána mennék és megfojtanám, de az se járható út. Nem lennék férfi, ha bántalmaznám és még börtönbe is kerülhetek. De mégis mit tehetek? Mert ez elfogadni képtelen vagyok. Ezek a szavak, hogy tanulj belőle, lépj tovább, engedd el csak még idegesebbé tesznek. Hogyan állhatnék bosszút vagy tehetném tönkre úgy, hogy az ne legyen törvénytelen?

2022. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
100%
"Mégis ki fog engem kárpótolni vagy ki teszi jóvá?" = Pl. az a nő, aki nem vág át a jövőben, aki szeretni és tisztelni fog!
2022. nov. 28. 18:21
 12/75 A kérdező kommentje:
Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszát. Látom, hogy egy sem volt rosszindulatú. De, önfejlesztésen is gondolkodom, viszont az nem adja vissza a pénzt és elégtételt sem nyújt.
2022. nov. 28. 18:22
 13/75 A kérdező kommentje:
Rosszabb pillanataimban már az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Totális szégyent érzek. Nem hiszem, hogy ezt valaha elfelejtem. Ahogy azt se, hogy valaha segítek is bárkinek és megbízom bárkiben...
2022. nov. 28. 18:40
 14/75 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez miatt öngyilkosságra gondolni eléggé nagy butaság.

De ha már ilyesmi is elojott jó lenne egy pszichológus viccen kívül, aki irányt ad, valahogy terelget.

Más sokkal rosszabb dolgokat atel mint te és igazi tulelo!

Amúgy ez az ő szégyene, nem a tiéd! Te annyi, hogy megbíztal benne, de nem szégyen, ilyesmiket meg az öngyilkosságot sürgősen felejtsd el! Az élet megy tovább.

2022. nov. 28. 18:44
 15/75 anonim ***** válasza:
2%
Nem tudtad, hogy ezen az oldalon csak a nők állhatnak bosszút a férfiakon? Ha olyan kérdés van, hogy a nő hogy álljon bosszút a férfin, ott folyamatosan adják a lovat a kérdező alá. Ha egy férfi akarna bosszút állni, akkor azt nem szeretik.
2022. nov. 28. 18:46
 16/75 anonim ***** válasza:
90%

"nem adja vissza a pénzt és elégtételt sem nyújt"

Sajnos ez ennyi volt.

De vannak még becsületes emberek, olyanokat keress!

2022. nov. 28. 18:52
 17/75 anonim ***** válasza:
97%
15 A nőknek sem tanácsolják, hogy álljanak bosszút.
2022. nov. 28. 18:53
 18/75 anonim ***** válasza:
90%
Svédország elvileg eu tag. Ha van írásos nyoma annak, h kölcsönadtál neki, akkor talán lehetőséged behajtani a kölcsön összegét jogi úton. Kérdezz egy ügyvédet mik a lehetőségeid.
2022. nov. 28. 19:00
 19/75 anonim ***** válasza:
95%

Ha van írásos nyoma annak, hogy kölcsönadtál neki, ügyvéd tud segíteni a kisértékű követelések európai végrehajtása kapcsán, de vsz. legombol rólad annyit, hogy ne érje meg.

Esetleg csinálhatod azt, ami a facebookon nagy divat: lejáratod az ismerősei- barátai-családja előtt (már ha ismered őket), hogy mit művelt, ha van rá bizonyítékod. Nem vádaskodva, csak tényeket közölve.

Máshogy miként tudnál elégtételt szerezni? Jól kihasználta a jóhiszeműségedet, nem te vagy az egyetlen és nem is az utolsó. Egészségére annak a pasinak, aki ezzel a riheronggyal lelépett, ő legalább nem vett zsákbamacskát.

2022. nov. 28. 19:14
 20/75 A kérdező kommentje:
Ezek után már nem kell becsületes nő se. Megutaltam az embereket. Már senkiben se tudnék bízni. Köszönöm a jó tanácsot. Magam is gondoltam már pszichológushoz menni, de elvetettem. Minek? Az elvesztegetett időt és pénzt úgysem tudja visszaadni. Amit szeretnék, olyat nem tud kínálni. Amit tudna kínálni, arra nincs szükségem.
2022. nov. 28. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!