Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezdjem el túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el túltenni magam a volt barátnőmön? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

Több mint egy hónapja mentünk szét barátnőmmel akivel 3 évig voltam együtt de egyszerűen nem tudom elkezdeni feldolgozni ezt az érzést. Az első két és fél év nagyon jól telt nagyon sokat mentünk mindenfelé amíg be nem ütött ez a vírushelyzet. Most nyáron a barátnőkkel ment el dolgozni nyári munkára, nekem sajnos másik városban van a munkahelyem emiatt csak péntek szombat vasárnap voltunk együtt. Sajnos egyre többet veszekedtünk, éreztem hogy valami nem stimmel. Utoljára annyira összevesztünk hogy nem is találkoztunk akkor hétvégén. Igyekeztem megbeszélni hogy vele mi történik mondja el. Végül benyögte hogy élni szeretne, felszabadulni, minden hibámat a fejemhez vágta hogy ő mellettem nem mehetett sehova (ami nem igaz) mivel amíg normális módon összefutott a barátnőivel elmentek erre arra addig semmi bajom nem volt viszont egyszer átvert ezzel kapcsolatban is. Nos a Balatonon mint kiderült más fiú került a képbe és ezt mástól kellett megtudnom, nagyon csúnyán átvert többször is. Mikor lett volna alkalmam elmenni hozzá mindig azt mondta hogy sokáig dolgozik... Később azért csak elmondta, hogy nem akarta azt, hogy dolgokat lássak. Majdnem minden este ment az ivás elég durván és tudta hogy én ezt annyira nem bírom. Nekem is csomó hibám van és mindig próbáltam változtatni ha valami nem volt jó neki, állandóan a kedvében akartam járni de már egyszerűen nem azt a visszajelzést kaptam amit eddig. Amit még tudni kell hogy neki én vagyok a legelső barátja és velem tapasztalt meg mindent úgymond emiatt gondolom ez mindenhogyan bekövetkezett volna :(. Ő most 20 én pedig 24. Egyszerűen annyira szeretem és annyira hiányzik és állandóan kattogok meg rajta agyalok... Ha máris másik srác van a képben miért nem mondta el? Minek kellett ilyet írni hogy időre van szüksége, meg hogy nem búcsúzik el végleg...

2020. szept. 9. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Egy ilyen lányon miért is kell túltenni magad? Egyértelmű, hogy nem illik hozzád és nem barátnőhöz méltóan viselkedett. Örülj, hogy megszabadultál tőle
2020. szept. 9. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Figyellj, oszinten elmondta, hogy mi volt a gond, korrekt volt. Nem hiszem, hogy ugy volt masik srac a dologban, ahogy te gondolod. De hogy 20 evesen titkolnia kell, hogy a balatoni diakmunkan minden este buli van az ugy nem oke, nem hagytad elni. Tanulopenznek jo lesz.
2020. szept. 9. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a 2essel egyetértek. Nem bántásból, de az tényleg gyanús, hogy kamuzott a bulikról, és nem feltétlen azért, mert pasizott. Az egyetemi éveim alatt én is együtt voltam valakivel, én Keszthelyen voltam kollégiumban, ő meg otthon 180 km-re, minden hétvégén mentem haza. Nem buliztam szét az agyam Keszthelyen, de azt a heti egy alkalmat is el kellett sunnyognom előtte. Nem azért mert pasiztam, fülig szerelmes voltam belé, sosem csaltam meg, rá se tudtam nézni más férfira, hanem mert ha mondtam h lemegyünk a partra kocsmázni a csajokkal, akkor egész éjjel hivogatott negyedóránként, meg küldözgette az sms-eket, hogy na biztos nagyon jól érzem magam, ha ennyire szarok a fejére, meg ilyenek. Egész éjjel vele kellett veszekednem a telefonban, őt kellett győzködnöm és nyugtatgatnom, hogy nyugi nem, nem csallak meg éppen. Úgyh inkább este 10kor felhívtam h jó éjszakát, alvás van, aztán mentünk a csajokkal jól érezni magunkat.
2020. szept. 9. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez egyszerűen nem igaz hogy nem hagytam élni. Sőt elmondanám én rengetegszer megkaptam hogy más lányokkal vagyok míg távol voltunk és semmi alapja nem volt. És onnét tudom hogy másik fiú volt már a képben hogy egy ott lévő barát mondta hogy nagyon sokat van egy bizonyos sráccal és végül sajnos beigazolódott hogy le is feküdt vele. Ez egyszerűen hülyeség hogy nem hagytam élni, ő sokkal féltékenyebb volt...
2020. szept. 9. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi papi, én a volt feleségemtől megkaptam, hogy lehúzom a mocsárba, miattam nem tud változni, és a válás után 1 évvel ugyanúgy éli életét, csak nélkülem. De frankón ugyanúgy. Nem vagyok a képben, lehetne változni, de nem változtat. Akkor most ki is a hibás? Ja hogy önmagunk vagyunk önmagunk változásának az elsődleges akadálya, és nem a másik. Áhá, az más.

Mit lehet tenni? Fel kell dolgozni az érzelmi vonalát, amit valahol hagyni kell. Tudom milyen, mint amikor átmegy rajtad egy nyergesvontató, és életben maradsz. Meg kell élni, sírtam én is, vertem az ágymatracot ököllel. De aztán el kell kezdeni tenni azért tudatosan, hogy jobb legyen. Sport, célok, távlatok, hobbik, jövőkép.

Őt pedig kénytelen vagy elengedni. Ne keresd, ne írj neki, ne hívd, ne buzeráld, ne öntsd rá a fájdalmad. Fusd kit magadból, üsd ki magadból, menj és nyomd ki fekve a 100 kg-ot, ha kell üvölts közben és gondolj rá.

És természetesen értékeld át azt, hogy ő mit látott benned problémának. Van-e valóság alapja, tényleg ilyen voltál, vagy csak az ő légvárai, szemüvegei éreztették azt, hogy te ilyen meg olyan vagy.

Tudod a legkönnyebb a másikat hibáztatni, felállni, és lecserélni. De az, hogy az ember mélyen magába nézzen, és azt mondja, hogy bakker tényleg, nekem is vannak hibáim, az már nem sokaknak megy. Ezt már inkább a nőre értem.

Kemény a folyamat, gyászold meg, mert mi férfiak is sírhatunk, de állj fel belőle. Mert sebet nyalni, nyekeregni már nem. Az nem ugyanaz, mint a mély és őszinte sírás. Veszteség, gyász élmény, amit meg kell élni, de te rajtad múlik már, hogy meddig tart, és merre indulsz el belőle.

Cikk ajánló, vagy útravaló, ami nekem meghozott pár "aha-élményt".

[link]

[link]

Erőt, kitartást kívánok ehhez a folyamathoz!

2020. szept. 9. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Később örülni fogsz, hogy nem vetted el. Nem változott volna meg. Esetleg írjál neki egy komoly levelet, de ne azért, hogy visszaszerezd, hanem azért, hogy gondolkodjon el az életén, hogyan fogja elrontani.
2020. szept. 10. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
A távolság a kis tüzeket ki oltja nagyokat fel lobbantja. Könnyen lehet, hogy mivel te voltál neki az első és most a Balatonon van a barátnőivel és akaratlanul is szórakozni élni akar mert ez még hiányzik neki. Az nem jelenti azt, hogy te el rontottál valamit csak most ő más helyre más közegbe került és így reagál rá. Ha lehetséges beszéljétek meg. De szerintem nem akar téged elveszíteni de még szórakozni szeretne.
2020. szept. 11. 02:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!