Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék bosszút a volt barátnőmön?
Ugyveddel iratsz egy fizetesi meghagyast, a kolcsonre hivatkozva.
Moi hivatalos lakcimere tertivel postazni.
Mivel kikoltozott atvenni nem fogja tudni.
Ha visszajon h nem vette at meg egszer kipostazni.
Ha masodszor se vette at kezbesitettnek minosul es mivel kifigast nem emelt ellene, ergo a tartozast elismerte, azonnal vegrehajtas indithato, nem kell polgari per sem.
Penzed ebbol nem lesz sot penzedbe kerul, de egy orok levakarhatatlan nyugot raktal a nyakaba amig ki nem fizeti.
Ertelem szeruen ido mulasaval banki kamat ketszeresevel gyarapodik a tartozas, ami most evi 36 szazalek korul van….
Ennel szebb es torvenyes bosszu nem jut eszembe.
A torvenytelen akcioktol iva intenelek azert.
En is adta pénzt pasinak kepzeld el, es jaj Istenem nem adta vissza.
Szar érzés, de igazibol nem bantam meg ha meg az utolsó penzem is adtam neki.
Mert inkább banjam azt hogy segitettem vkin aki szeretek mint azt hogy hogy nem segitettem , az sokkal szarabb.
Akkor tudom hogy nem rajtam múlott.
En nem bánnám, jo lehet 600e az sok neked mert szegenyebb vagy, de nah, megtettel mindent a kapcsolatert, es nincs mit bánkodnod miatta.
Akinek ezutan vesziteni valoja van az csak a csaj.
Es vesziteni is fog, mert ez az elet rendje.
Te pedig nyugodj meg, es elj úgy azért is ahogy szerettel volna mindig is.
Ennyit tehetsz magadert
Egyik haveromra emlékeztetsz, aki fél évig után sem tudta elfogadni hogy már nincs együtt a nőjèvel, és anyázás közepette tettlegességig fajult a dolog...
Kérdező , te eléggé fusztràltnak tűnsz, és lehet hogy nem csak ezzel kapcsolatban vagy ilyen szűklàtókörű.
Mèg mindig csak az egyik oldalt ismerjük: egyszer folytogatnàd és màskor pedig bocsànatot vàrnàl, pedig a csak egyik este mèg az kérdezte mi legyen a vacsi - ez aztán a kapcsolat összetartó erő
Nekem bűzlik a sztory
Mi legyen a vacsi?- pont ez mutatja, hogy egy jól működőnek álcázott kapcsolat volt reggel. Este meg félig üres lakás. Ráadásul még egy búcsúlevél se volt, úgy kellet kinyomozni, mi lett a lánnyal. Valószínűleg kérdező nagyon szerelmes volt, habár voltak jelek, de elhesegette a rossz gondolatait.
A lány még szakítani is elfelejtett. Lehet szakítani, de nem így!!!
Ha szeretsz valakit, együttéltek, bízol benne- hatalmas pofon ez így.
Én wodoo babát csinálnék és minden átkot rárakatnék.
#49 jaja semmi előjele nem volt 🙄
Egyik pillanatról a másikra döntött a nő hogy svèdorszàgba költözik , és ugyanúgy dobott egy telefont azon a dèlutàn, hogy lecci vigyek már el a cuccait.
Ez egy tervezett akció volt és nem egy impulzív, a kérdés csak hogy minek a hatására vàltottad ki , mèg mindig semmit nem tudunk a kapcsolatotokról, csak hogy behúzott pénzzel a nő , és kérjen bocsànatot , brühühü
Sem érzelmi élet , sem közös élet , sem szexuális élet , mèg mindig nem derül ki semmi: most vagy tényleg behúzott a "gonosz nő", vagy annyira szar èlete volt melletted - amit te pénzzel próbáltàl kompenzàlni - hogy elmenekült
Ja és nincs kontakt sem , akin keresztül el tudnád érni , csak azt tudod kihez ment ki és hova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!