Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan állhatnék bosszút a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állhatnék bosszút a volt barátnőmön?

Figyelt kérdés
Közel két hónapnyi ismeretség után összeköltöztünk és nekem úgy tűnt, jól működik a kapcsolatunk. Az utóbbi időben persze furán viselkedett, de mindig elhárította a kérdéseim, ha ezzel kapcsolatban kérdeztem. Mivel szegény családból származik, ezért sokat segítettem rajta. Főleg anyagilag, de egyebek terén is. Persze, azt mondta, hogy mindent csak kölcsönbe és mindent vissza fog adni. Munkát is szereztem neki és tényleg törlesztett 100 ezer forintot, de még így is adós maradt 600 ezerrel. Másfél hete reggel még azt kérdezte tőlem, hogy mit szeretnék vacsira, de amikor munka és edzés után hazajöttem, a félig üres lakás fogadott. Minden holmiját elvitte és nem tudtam elérni. Próbáltam utánajárni, hogy hol lehet. Sikerült kiderítenem, hogy Svédországban van. Ráadásul egy másik férfival. A hátam mögött megcsalt és kihasznált. Mit tehetnék ebben az esetben? A pénzt biztosan nem adja vissza, ha annyira se méltatott, hogy szakítson velem. Legszivesebben utána mennék és megfojtanám, de az se járható út. Nem lennék férfi, ha bántalmaznám és még börtönbe is kerülhetek. De mégis mit tehetek? Mert ez elfogadni képtelen vagyok. Ezek a szavak, hogy tanulj belőle, lépj tovább, engedd el csak még idegesebbé tesznek. Hogyan állhatnék bosszút vagy tehetném tönkre úgy, hogy az ne legyen törvénytelen?

2022. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
79%

600e Ft kb egy havi fizu, azért nehogy már öngyilkos legyél

Tovább kell lépni, ami nem öl meg, az erősebbé tesz

2022. nov. 28. 19:39
 22/75 anonim ***** válasza:
87%

Egyik barátom sztoriját leírom: srác külföldre ment 1 évre dolgozni, barátnője itthon maradt a srác lakásában ( kb 4 éves kapcsolat volt). Volt kint nála látogatóban is a lány, napi szinten tartották a kapcsolatot. Mikor hazajött a srác, kb úgy érezte magát, mint te. Csak őt a tök üres lakása fogadta. Csajnak semmije nem volt ott, de teljesen kirámolta a lakást ( festmények, drága bútorok, perzsa szőnyegek, stb). Sőt közben feleségül ment egy gazdag, idősebb fickóhoz. Mit tudott csinálni a srác? Nem volt lopás, ő adta oda a kulcsokat. Semmit nem tudott tenni. Kb 2 év volt mire valahogy túltette magát. Utána talált egy rendes lányt és él boldogan.

Mi lett a lánnyal? 10 év múlva meghalt a férje, hiába volt közös gyerekük, a férfi előző házasságából származó gyerekei kisemmizték a csajt. A férfi vállalkozásában dolgozott, így munkanélküli is lett. Nyomorog a gyerekével. Senki nem segít neki.

Hidd el az ilyen embereket nagyon megbünteti az élet. Százszorosan fogja visszakapni úgy, hogy sokkal jobban fog neki fájni. Hidd el, így lesz!

2022. nov. 28. 19:42
 23/75 anonim ***** válasza:
26%
Hú de duzzog az ego xD Nagyon okos voltál. Gratulálok :D Nem csoda, hogy elhúzott tőled, amint lehetett. Ilyen idegbajostól mindenki jobb ha távol marad xD
2022. nov. 28. 19:43
 24/75 anonim ***** válasza:
71%
Ügyesen kihasznált és te ez ellen nem tehetsz semmit :)
2022. nov. 28. 19:44
 25/75 anonim ***** válasza:
100%
Ha van nyoma a penz atadasanak, utalas, tanu, barmi, akkor polgari peres eljarast tudsz inditani. Konzultalj ugyveddel.
2022. nov. 28. 19:46
 26/75 A kérdező kommentje:
Igen, duzzog az ego. Nem vagyok idegbeteg. Mégis mit kellene csinálnom?
2022. nov. 28. 19:51
 27/75 anonim ***** válasza:
82%
17. Ühümm. Szoktad nézni azokat a kérdéseket, ahol a szerető nő kérdezi elmondjon-e mindent a feleségnek?
2022. nov. 28. 19:51
 28/75 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor kell még kiírni?
2022. nov. 28. 19:52
 29/75 A kérdező kommentje:
Annyiszor, amíg le nem nyugszom. Amíg meg nem oldódik ez a probléma.
2022. nov. 28. 20:03
 30/75 anonim ***** válasza:
90%

#28 nekem is az az érzésem volt , hogy ez a story már volt.

A kérdező ugyanúgy szègyelte magát, agresszív volt és öngyilkossàg gondolatát is felvetette - ez bizony pszihológus lesz, mert nem tudod feldolgozni egyedül

Volt egy másik fickó , aki sokkal szatabbul járt , bár azt hiszem az összeg kisebb volt , ismerkedett valami nővel , akinek kölcsönadott fogra , meg adott neki valami külföldi oktatásra - utána meg nem tudta elérni , pedig nem volt se csók , se ölelés , se kézfogás , most meg ide jár ő is hintàzni."A nô és a stricije őrült az ingyenpènznek" - Abba a sztoriba a nő valami termèszetgyógyász volt

2022. nov. 28. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!