Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
Figyelt kérdés
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
2022. okt. 7. 20:35
161/269 anonim válasza:
Bánatos a pasi? Veletek mi van? Fogta aztán belemartotta újra másba, nem hinném, hogy túlzottan bánatos vagy érdekli őt itt bármelyik nő annyira, hogy bánatos lenne miattuk.
162/269 anonim válasza:
Kis csitri, 3 gyerekkel, 10 éve tart... Nincs itt valami hiba? hat éves korában kezdte a viszonyt?
163/269 A kérdező kommentje:
#161 viszakönyörögte magát a kis csitrihez nincs más csak féltékenyé akarta tenni szerintem
2023. márc. 17. 09:42
164/269 A kérdező kommentje:
#162 pontosan nem tudom már de 28 vagy 29 éves lehet, roma nő
2023. márc. 17. 09:43
165/269 Appassionato2022 válasza:
Visszakönyörögte magát a csitrihez, és a CSITRIT akarta a krapek féltékennyé tenni, ez OK, értjük. De mi a fenét keresel Te a történetben? Szar a magyar eü,az igaz, de ennyi idő alatt már műttethettél volna gerincet magadnak ahelyett, hogy itt tipródsz.Így akarod leélni a hátra lévő életedet, de cserencsétlen?
166/269 anonim válasza:
Ezek szerint te még arra se vagy jó, hogy féltékennyé tegye veled a csitrit. Szuper kapcsolat😁
167/269 A kérdező kommentje:
#166 Mégis velem van! :)
2023. márc. 17. 11:44
168/269 anonim válasza:
Nekem ez a Maunikasó már nagyon unalmas!
Kérdező,
1) Egy 28-29, azaz közel 30 éves NŐ, nem csitri! A csitri az a tinédzser korosztály!
2) Tényleg attól vagy boldog, hogy veled van, de azért ott van a másik nő is? Ha van benned tartás, TE hagyod el! Ha nincs, vele maradsz, de szerintem itt már nem sokan fognak írni ezzel kapcsolatban, mert tényleg unalmas már a sztori.
Elnézést, hogy őszinte voltam és nyersen fogalmaztam!
169/269 A kérdező kommentje:
#168 Mert egy normális választ nem kapok, ami észerü, mert ha a szerető lennék mindenki engem hordana le biztos hogy nem szeret, barátnőt szereti stb.
2023. márc. 17. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!