Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
#121, gondolkodj már egy kicsit! A nőnek van férje, 3 kicsi gyereke. Lehet, hogy valamilyen komoly okból nem tud, vagy csak nem akar kilépni a kapcsolatából, ezért a párod- ha akarna se- tudna összeköltözni a szeretőjével. Így pont jó vagy neki a mindennapokra. Ezeket Te írtad októberben:
„#2 -es a nőnek van párja de ezek szerint mikor velem össze jött akkor is megvolt neki meg mai nap találkozgatnak láttam az üzenetében hogy írkálnak hogy kérdezik egymástól hogy szerec-e meg hiányzol ilyesmit meg hogy találkozni fognak / Azt is írta a nőnek mert a nő írta neki hogy szerec és Ö írta neki a pasim hogy igen és jobban mint te, a csaj meg hogy ha így lenne akkor velem lennél és erre írta neki ha ilyen egyszerű lenne a helyzetünk akkor igen”
A fentiek alapján simán lehet, hogy a nő nem akar válni, mert egyrészt a romáknál ez azért nem mindennapos dolog, másrészt meg a 3 gyerekét nagyobb biztonságban érzi a párja mellett, mint a széltoló ’krapekotok’ mellett. És az is lehet, hogy a férfi a saját, már majdnem felnőtt gyereke(i) mellett nem akar vállalni 3 picit, akár anyagi megfontolásból sem. Szóval ez mind magyarázat lehet arra, hogy miért nincs együtt a nővel. De hogy szerelmes bele, az tuti. Ilyen szituban ugyanis nincs egyéb, ami együtt tartana két embert 10 évig, csak a szerelem. És azt ismerjük el, hogy nem csak okos, jellemóriás emberek szoktak szerelmesek lenni.:)
Neked egyébként egy dolgot kellene megértened: tök mindegy, mi van kettőjük között, nekik jó az úgy, mert ők ketten szeretik egymást( te olvastad a titkos sms-eket, tehét ne kérdőjelezd meg a tényt) és nem ők nyígnak itt, hanem Te. Tehát Te vagy az egyedül, akinek ez nem jó, akkor viszont neked kell változtatnod!Még lehetne 20 jó éved egy olyan férfi mellett, akinek igazán fontos vagy, miért pocsékolod el ilyen halott ügyre? Ha meg azt mondod, hogy Te nem lépsz, akkor tanuld meg elfogadni: mindegy, mi van közöttük, az tartós, de neked elég a 'maradék' a férfiből, és így is elégedett vagy. Egyéb verzió a tudomány mai állása szerint nemigen van!:)
#121!🤦🏽♀️Nem. Akkor VELED költözött volna össze, mivel nektek felnőtt gyerekeitek vannak. A nőnek vannak KICSI gyerekei, akik miatt nem tud lépni. Mit nem értesz ezen? Egyikőtöket se szeret, leginkább csak magát, de a nővel van azért egy érzelmi kötődés, ami köztetek nincs. Hozzád az köti, hogy ha ló nincs jó, a szamár is, mert akit akar, azt nem kaphatja meg teljesen, meg van egy ingyenes bejárónője. Az is te vagy.
A masikat szereti ,teged neha uritesre hasznal es ugy elvan veled mert nincs mas választása.
Ez a való világ, ha nem tetszik ez akkor is így van, te döntesz meddig bírod
Nem veszitek észre, hogy a kérdező a szerető csak fordítva teszi fel a kérdést?
Nekem elejétől fogva leesett, tudta, hogyha a barátnőként teszi fel a kérdést akkor ennyi válasz jön arrol, hogy őt szereti a férfi, mert nem véletlenül dug vele 10 éve.
Hát szerintem meg ha az elsőt annyira szeretné nem jött volna második aki évek óta felvállalt barátnő.
A kérdező szeretné, ha bizonygatnátok, hogy a szeretőt szereti.. ti meg meg is teszitek úgyhogy ennek a kérdésnek sose lesz vége 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!