Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
#169 Mi lenne számodra az értelmes válasz? Figyelj, akkor én most továbbra is nyersen őszinte leszek.
Az én véleményem az, hogy lehet, hogy szeretett a maga módján. DE nem teljes szívéből, őszintén! Mert abban tuti nem volt őszinte, hogy valamiben nem vagy elég neki. Lehet, hogy csak a szexben, de lehet, hogy lelkileg is többre, másra (is) vágyott/vágyik. 10 éve csal! 10 éve! 10 éve 3-an vagytok a kapcsolatodban! Ha neked ez így megfelel, maradj vele, de akkor ne sírjon itt a szád! Ha nem felel meg -márpedig nem, mert akkor nem sírnál itt - tegyél ellene, és hagyd el! De mindenképp megalázó, amilyen helyzetben vagy. És igen, a #171-nek is igaza van. Hidd el, az az értelmes válasz, hogy ha valamennyire szeret is, a másik nő is kell neki, őt is szereti. 10 év az már nagyon sok ahhoz, hogy csak szex legyen.
Ha van eszed és tartásod, elhagyod, mert még tudsz találni olyat, akivel csak ketten vagytok kapcsolatban, és megbecsül. Mert a jelenlegi párod nem becsül meg.
#168 voltam
Egyetértek a #174-gyel.
Teljesen egyértelmű, mire jó neki: 2 nőt kef...het, plusz te még ki is szolgálod.
Még mindig #168 meg #172 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!