Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
#189 Már válaszoltam én is és még itt százezren! Tök normálisan válaszoltunk! De te csak nem hagyod abba, baszki!
#189 voltam
#192 Fú, tényleg, már megőrjített a kérdező :-) :-) :-)
#188 voltam, meg előtte egy pár, de azokat én már vissza nem nézem! :-)
Ki is szálltam, van jobb dolgom is, mint egy betonfejűnek írogatni :-)
Mondjuk az elég durva, hogy 51 éves vagy és egy csitri esze van benned! Komolyan 51 év nem volt elég ahhoz, hogy kezelni tudj egy ilyen helyzetet?
Tök mindegy kit szeret, mert téged NEM! Ez a lényeg!
Szerinted mennyire szeret vagy tisztel, ha más nőkkel félredug?
Ez a pasi csak a saját f.szát szereti. Neki ez így megfelel, ha neked nem, ne itt vekengj már húsz oldalon keresztül, hanem szakíts vele! De úgyse fogsz, mert ahhoz hülye vagy, nem hiszel senkinek,csak a hülyeségeidet hajtogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!