Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
Figyelt kérdés
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
2022. okt. 7. 20:35
261/269 Grizesteszta válasza:
#260: 53 már, másfél éves a kérdés:)
263/269 anonim válasza:
A leghosszabb kérdés is talán :) annyira kíváncsi lennék hogy igazi e? Az elején valódinak tűnt a kérdező , a vége felé már nem annyira :))
Szavazzunk :)))))
264/269 Grizesteszta válasza:
Szerintem valódi... vannak ilyen észlények.:(
266/269 anonim válasza:
Mizu kérdező? Még mindig pakolgatja a "csitrit" és annak ellenére vele vagy?😁
267/269 anonim válasza:
#15 Egy 48 éves pasi hét év veledlét után hetente többször szexel egy 51 éves nővel plusz még egy fiatalabb szeretőt is tart? Ez egy erőmű, én ezt az iramot huszonévesen sem bírtam volna...
268/269 anonim válasza:
Nem ártana 50evesen megtanulni irni. Azért brutál hogy ennyit ne tudj, a béka segge alatt tipusu intelligencia
269/269 anonim válasza:
Néha megb@sz es te odatartod a lyukad. Neki ez jó. Neked ia akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!