Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
Figyelt kérdés
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
2022. okt. 7. 20:35
241/269 anonim válasza:
Jó magyar mentalitás.....ahhh
Én nézlek téged hülyének.. (látom nincs hunorérzéked, és a smile t sem láttad) engedd már meg hogy egy gyakoris kérdésen nevessek és várjam a folytatás
242/269 anonim válasza:
Ennyi éve hülyének néz téged a pasid, kérdező?
243/269 A kérdező kommentje:
#242 Mért nézzne hülyének ?
2024. febr. 20. 10:19
244/269 A kérdező kommentje:
ugyan úgy velem van, nem hagyot el érte
2024. febr. 20. 10:20
245/269 anonim válasza:
Te troll vagy, ugye? Ennyire csak nem lehetsz ostoba. Te tényleg azt hiszed, hogy sajat döntéséből nem hagyott el? Miközben tudod, hogy nem TUD elhagyni érte, mert a csaj férjnél van. Gyakorlatilag egy idegen nő kezében vagy. Ha ő egyet csettint, neked viszlát 😁
246/269 A kérdező kommentje:
#245 Ha szerelmesek lennének akkor együtt élnének nem gondolod ?
2024. febr. 20. 10:59
247/269 anonim válasza:
Egyáltalán minek tetted fel a kérdést? Mire vársz választ?
248/269 anonim válasza:
Nem gondolom. Mert a pasi attól még lehet szerelmes, hogy a nő nem. Illetve a nő is lehet, de mondjuk nem tud elválni. Ha jól emlékszem, egy kisebbségi nőről van szó, akinek valószínűleg levágnák a fejét, ha elválna😉
249/269 A kérdező kommentje:
#248 Nem vágnák le, mert akivel lakik nem roma, bármikor össze költözhetnének ha szeretnék egymást
2024. febr. 20. 11:18
250/269 anonim válasza:
Meddig kell még ezt a kérdést kiemelni? A pasi nem szeret téged, különben nem csalna meg. Ha neked így jó, maradt benne. De ezt hányszor kell még leírni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!