Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretet soha ? Megtudtam hogy a pasim megcsal 7éve vagyunk együtt és megtudtam hogy 10éve van szeretője sokkal fiatalabb mint én
N: 51
F:48
Nem tudom hogy mit látt Bene mikor van 3gyereke és párja is mik meg jól megvagyunk szeretetet törödést megadom neki
Őszintén mondom neked nem szeret téged
Akkor nem kellene neki más csak te
Nem vagy elég jó neki
Őszintén!!!!
Kérdező! Már százmilliószor megkaptad az őszinte, normális választ, csak nem veszed észre! Vagy inkább NEM AKAROD észrevenni...!
#168 és #172 voltam
Dehogynem, te vagy a szerető. Őt 10 éve szúrja, téged meg kevesebb ideje. Vele lenne rég ha a nő akarná. Azért van veled egyedül, mert a szolgája is vagy.
Mit nem lehet ezen megérteni?
#186! Fordulj pszichiáterhez, ő majd ad neked őszinte választ.
Papagájként ismételgeted a hülyeséged és egyedül azt fogadnád el őszinte válasznak.
Szerinted miért hazudnánk? Őszintén, itt mindenki lesz@rja, hogy hány nőt kúrogat egyszerre a palid. Remélem, elég őszinte volt.
Na jó, most már az az őszinte válaszom, hogy te egy agybeteg nő vagy, és qva unalmas is már!!!!
Na, remélem, ez is elég őszinte volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!